17 augusti

då pyser jag till turkiet igen. men dock inte med familjen denna gång, utan med ett härligt glatt partygäng! idag var vi och bokade, najs med all inclusive! det blir jag, maja, jennifer, jennifer, erik, danne, per och kanske sebbe. fyfan vad kul vi kommer ha! känns som att det kommer spåra.. haha men vi kommer ha de så underbart!


ville också bara säga att jag har världens finaste, snällaste och underbaraste pojkvän! han gör mig så lycklig, och vi har så roligt tillsammans, alla fina minnen <3 jag älskar han för den han är! vi behöver inte hålla på köpa massa saker och tjafs till varandra för att vi ska uppskatta varandra, vi uppskattar varandra för så mycket annat. hellre känslor än materiella ting, eller vad säger ni?



18

Grattis världens bästa Josefine! Nu är du äntligen 18 år, så nu är de bara Hanna vi får vänta på ;)
Hoppas du kommer få en underbar dag nu älskling, och kvällen ska bli oförglömlig!
Jag älskar dig <3




packa, packa, packa

ikväll åker jag ju till Turkiet med familjen. och gud så skönt det ska bli alltså! hoppas vi får riktigt kanonväder. Jag och mamma har iaf nyss varit och handlat en stor godispåse till flyget, lite festisar och nya Vecko revyn! Hade ju egentligen också tänkt köpa en ny bok som jag kan läsa på stranden, vid poolen etc, men kom på att jag lika kan ta med teoriboken, för nu fasen måste jag komma igång med den för de är inte långt borta nu :) Men iaf så ska jag bara skicka över flera hundra bilder till Per från helgen och sedan fortsätta packa. eller jag är i princip klar, men de är bara lite smågrejer som ska ner. oj gud, kom just på att jag inte ens tagit fram nå skor som jag ska ha med.. de blir de största problemet!

det ända som är jobbigt med att fara på kvällen (planet går 21.10) är att dagen går så sjukt sakta.. finns inte ett piss att göra. och jag kan inte heller gå ner till min älskling för han sitter på arlanda med sina föräldrar och väntar på planet som ska ta dom till Rom.. buhuu!

Slänger in lite bilder från fredagen och lördagen också. party på fredagen hemma hos krille, och grillning på storsand på lördagen.
Storsand
Avslutar med kvällens snyggaste bild!

fotti

skönt med helg nu, riktigt skönt! känner att jag verkligen behöver sova ut, för de var ett riktigt bra tag sen. har även gott om tid att packa i lugn och ro, för packa de måste jag nog börja med i morgon skulle jag tro. men jag är sämst på att packa, har alltid med mig hur mycket som helst men använder bara hälften max..

Men hur som helst så var det riktigt lugnt på praktiken idag. skönt med bara två dagar kvar av den pga att jag missar när jag är i turre :) Efter praktiken for jag till porsöplast med erik, sebbe och krille. dom kicka lite boll och jag chillade på sidan om :) satt även och fotade lite. På tal om ingenting så har jag nyss ätit donkenmat till middag, gott men väldigt onödigt! och nu ska jag byta om, sedan posta ett paket och gå ner till min ena hälft (Anna Selin), och efter det blire övernattning hos min andra hälft (Erik Öström)

ett par nya

50% rea på Monki. Blev mina för 225 kr, som hittat!

kultan

Helt otroligt skönt med sovmorgon i morse, kunde sova ända till klockan elva. Tog bussen till stan för en körlektion 12.25. Gick super! fast de var sjukt långtråkigt att köra runt, runt, runt i stan i en timme.. Jag och josse hade planerat att plugga teori på datorerna på po´s men dom funkade inte.. Så vi trallade in till stan och mötte upp Erik och Sebbe, sedan anslöt sig även Hanna. Råkade gå förbi Gina Tricot där det satt en röd affisch med texten "summer sale 29:-", och vi kunde inte undvika att kika in. Kom dock ut med en påse och lite småkronor fattigare.. Men jag gjorde ett riktigt kap! Ett par aprikosfärgade shorts, ett blommigt linne och ett par brallor för hela 87 kr, vilket hade kostat 530 kr ordinarie. Det kallar jag för att shoppa!!

Efter den lilla rundan vart det häng på kultatrappan. Solenstekte och vi chillade på där i värmen. Riktigt najsigt alltså! Nu väntar jag dock ivrigt på tacopaj som är denna måndagens middag. Smaskigt det ska bli. Tacopaj är nog min nya favoritmat trorja. Efter middagen kan jag också meddela att jag ska posta iväg lite traderagrejor och sedan möta upp Anna och Hanna för en prommis i det härliga vädret.

Hoj!


black/white


en liten tripp kanske

Det har varit en rätt trevlig helg faktiskt. I fredags så grillade vi ett gäng på.. ormberget.. vet att jag har sagt att jag aldrig skulle falla mig in att sitta på orm och grilla, men nu blev de bara så. Men vi hade trevligt ändå. Efteråt var ni några stycken som såg film hos Per, men jag kommer dock inte ihåg vad den heter? Per lärde mig även massa nytt om min nya systemkamera (Sony DSLR-A330), så nu borde jag kunna lite mera om den, men det finns ju fasen sjutusen olika inställningar.. hade de inte bara kunnat finnas en, haha. Men jag älskar iaf min nya kamera!

Igår, lördag, så for jag, Hanna, Anna, Per och Erik till kvantum. Handlade käk och for sedan till Eriks stuga i Vitåfors. Vi började med att grilla kött i grillkåtan med lite cider och öl, ytterst mysigt. Ett tag efter middagen började alla komma igång, och vi hade det riktigt trevligt, eller iaf jag! Sedan kallade bastun på oss. Och herregud säger jag bara... Fem pers i en liten duschkabin, vilket resulterade i att duschslangen lossnade och ena skjutdörren blev lite smålös, haha. Sen blev de chill i sofforna med massa svammel. Men jag hade riktigt kul iaf, och vi måste göra om det en gång till till sommaren, eller vad säger ni?


Fredag




Lördag








my love

Vad hade jag gjort utan dig? Vad hade jag varit utan dig?
Det är helt obeskrivligt hur mycket jag älskar dig Erik!


RSS 2.0