uppdatering

var på stan sen tolv till fem. de kändes i fötterna! lämnade tillbaka klänningen som var sönder. köpte ett "nätigt" mönstrat linne och en jättefin kjol jag ska ha i morgon :) köpte även slingfärg.
nu har vi nyss fikat. käkade tacos till lunch sen gjorde jag en tårta :)
ska kanske vara med erik sen också <3




30 december

Grattis mamma <33

är hemma nu, kom hem igår men då for jag ner hit till erik direkt :) sov här <3
helgen har ju som sagt spenderats i överkalix med emelie. mycket skoj! vi har åkt skoter varje dag :) grymt roligt! men när vi åkt med jan (emelies morbror) blev de hela en aning mycket läskigare :p men kul de med =)
grymt lyckad helg! och de var väldigt skönt att komma bort från allt

Idag ska jag på stan med emelie :) vi ska äta lunch och kika på kläder, måste även köpa något åt mamma. och sen måste jag kika på någon ny klänning eller nå till nyår för den jag nu har har gått sönder i sömmen så ska lämna tilbaka den..
efter stan när jag kommer hem ska jag baka tårta :) så blir väl en massa fika med mormor och alla :)

uppdatering

varit på rean idag en timme. helt jävla galna människor är! dom var som djur! helt tokiga.. köpte två t-shirtar, en kort tröja med dragkedja och en skjorta/blus. sen orkade jag inge mer aoch de blev ändrade planer åker till överkalix med bussen klockan tre :) emelie ville så gärna att jag skulle komma ;p haha har ändå inget annat för mig och de känns lite bättre i halsen.
kommer hem på mndag kväll, och p tisdag fyler mamma år så ska på stan då också :)

Julrea

blir inge överkalix idag.. hade velat fara med ar så helvetes  ont i mn mun. tandköttet har svullit upp ännu mera vid tanden så  jag till och med råkat ita på de så de blivit blodigt.. och halsen, på tal om den så blir den ju fan aldrig bättre! typ sämre och sämre varje morgon jag vaknar. så därför uteslutade jag att åka till överkalix. kommer inte ha så roligt om jag ska gå och klaga på mina smärtor..
så därför blir de mellandags rean med min syster idag :) hoppa jag hittar massa fint :D
resten av dagen ska jag ta de lugnt och hoppas över att mina smärtor avtar en aning =)

juldagen

julafton igår var superbra och mysig :) fick allt jag önskade mig förutom en parfym då ;p
idag har jag och mamma varit till läkaren där vid stadshuset. satt där och ävntade i två jävla timmar innan vi fick komma in.. och var där inne ca tre min.. less som fan! men de var inge halsfluss och de där med att tandköttet svullit upp och lagt sig över min tand så jag inte kan tugga kan dom inte göra något åt :s vilka jävla läkare vi har här i luleå! jävla kärring!
skulle sen vara med erik men han har redan åkt till ske-å =( så får inte se han fören den 29e eller 30e.. för ska fara till överkalix i morgon :)
men nu ska jag gå upp och färga mitt hår :D

juste blev iaf bjuden på födelsedagsfika ikv klockan sju hem till sandra :D för hon fyller ju år =) grattis gumman <3 sjutton år!




Glad Sara!

Nu har vi nyss åtit. gott! men har jätteont i min hals och har svällt upp i halen och runt en tand.. så kunde typ inte tugga. så jag och mamma ska till läkaren i morgon när jag vaknat och kika vad de är..
julklapparna öppnade vi innan maten :D fick massooooor!
Puma väska
Mugg
Träningskläder
Linnen
En stor t-shirt
Stentvättade jeans
Nessecär (stava?) med mascara
tre presentkort på lush
biokort
gel kit
grå stor t-shirt med tryck
Mobil 
två Chokladaskar
Penslar till ögonskugga osv
Skidjacka
Vinterjacka
Lakan
trosor

jag tror faktiskt att de är allt? om jag nu inte har glömt något :p haha men skriver senare isf :)

updatering

öppnade några julklappar i morse :) av vickan fick jag  ett gel kit för att göra nagelförlängning :) av mamma och pappa fick jag en mobil!!! :D blev sjukt glad! en sony ericsson W380i Purple <3 och av min älskling fick jag en superfin mugg som de stod världens bästa älskare på =) haha ett par vita spetstrosor och en grå tröja med massa tryck på =) tack älskling!

och nu är vi då hemma tilda, teo osv sitter och ser på kalle, men jag hatar de :p haha och sen halv fem kommer tomten hit för då ska vi få öppna paket och sen äta middag :) kan meddela att de är grymt mycket paket under granen! hojjaaa

JULAFTON

idag :D mysigt! min älskling sov här inatt. så vi ska byta julklappar när han vaknar :) och snart ska jag och vickan öppna varandras julklappar ;D
vid halv tolv ska vi på lunch hos farmor, och sen kommer dom och jenny, rober, teo och tilda hit till kalle anka och sen så ska vi ju äta middag osv :) och sen kommer ju såklart mormor också :D blir nog en bra julafton =)

GODJUL!

23 december

vaknade tjugo i sju i morse och jag var pigg :s herregud! sen for vi till stan när de öppnade köpte min klänning och några sista julklappar. sen for vi till storheden och där var de kaos!
åkte sedan till emelie. fick en liten julklapp av henne :) har nyss slagit in alla julklappar och nu väntar jag på mat. tacos blire!
sen klockan sju ska jag med eriks familj och deras vänner till lulsundet och spela julklappsspelet :) mys!

dan före dan före dopparedan

kom nyss från mommo. har scrapat lite, och gjort en liten julklapp till eriks familj :) ska till han och lämna julklappar i morgon! men först ska jag på stan och hämta min klänning och göra lite annat och sen ska vi till storheden och sen till emelie :) fullt upp!


Jag saknar mina vänner, såsom Sandra osv. Saknar allt vi hade förut. Alla kvällar vi tillbringade tillsammans. Vad hände? Varför är de så här? jag vill de verkligen inte.. De gör ont i mig när jag tänker på det!
Jag vill att det ska bli som förut igen <3


   (Du/ni som vet att ni fattas på bilden är inte glömd, hittade bara inte någon på oss alla.)

  (Sandra, jag saknar dig så att de gör ont!)

uppdatering

har nyss bakat lite julgodis med mormor och vickan :) vi gjorde nå nöt och dumlegrejs sen nu har vi gjort polkatryfflar :) såg jättegoda ut ;D och de luktade gott också!
erik har iaf farit hem. han gick vid 6 typ. sen beställde vi pizza till middag. gott! men nu blir de att hålla igen.
men nu ska jag örja runda av för vi ska ner till mormor och pyssla lite :)
hojj

22 december

erik som här som sagt. när jag vaknade såg jag på air bud, helt söt film :) haha sen kom mormor. slog in lite julklappar och sedan började storstädningen! jag har gått igenom varenda liten gömma i köket och städat. damsugat nästan hela huset och sen mitt eget rum. så nu är de städat och fint :)
vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. blir att ta de lugnt!
lite sista julhandel med mamma i morgon också. sen ville emelie att jag skulle komma förbi henne :)


TA MIG TILLBAKA!



uppdatering

sitter med erik och ser heartbreak hotel på tvn. rätt rolig faktiskt! han ska sova här i natt också :)
idag har jag inte gjort många knop. for till Sten och fick massage av honom. inte skönt! och min rygg var inte i något bra skick, inte min nacke heller. så han sa att de var bra att jag slutade med ridningen..
sen efter middagen for jag och örningskörde :D gick superbra! bästa gången hittills! sen körde jag och hämtade erik och vi for hit. åkte då med mamma och mormor till frida (mammas kusse) och hämtade en stoooor bag med kläder om hon inte skulle ha kvar. hittade massa fina tröjor :) 
sen har jag klätt julgranen medans mamma och pappa kikade på :p ahha blev riktigt fin :D
nu ska jag vara social med erik, sen ska vi krypa ner i sängen <3

21 december

...och de innebär tre dagar till julafton!
erik sov ju här, vi gick upp och la oss i sängen vid halv ett, men jag somnade väl vid halv två två. hade så grymt ont i huvudet!
men nu har jag vaknat. och insett att jag är jätteförskyld.. hade ont i halsen redan igr. men nu är de hundra gånger värre. täpp i näsan, kan typ inte svälja, fruktansvärd smärta i nacken och ryggen. och mitt huvud känns tio kilo tyngre. ja, de är ju kul att bli sjuk precis såhär innan jul! inte.

lir en lugn dag idag då. ska vänta tills erik vaknar sen ska jag se vad vi hittar på. blir inte något stall idag iaf, de orkar jag inte när jag mår så här.

take a bow

har just kommit hem. sitter och ser alien 3 med min älskling :) han ska sova här <3 vi skulle först sova hos han men vi hamnade här tillslut ;)

kvällen har vi spenderat med danne, sebbe, jeppe, matte, patte, en till (minns inte namnet), toni och hans kompis. dom har spelat poker och jag har sett harry potter! hahah vilket skämt, hatar egentligen harry potter :p sen vid tio gick jag, matte, sebbe och jeppe till max. matte var hungrig som en gris. jag köpte en liten hamburgare bara :) gott vare!
sen vid elva så körde danne hem oss som skulle till porsön och toni körde dom som sku till björx :) helt kul att han fått körkort! lite komiskt ;) haha
men nu ska jag vara social med erik.
hoj!

uppdatering

nyss ätit middag. tacos blev de! erik kom hit och åt också :)
vet inte riktigt vad vi ska göra ikv, vi ska typ kanske fara och vara med danne och co

20 december

shit bara fyra dagar till julafton ju!! fan vad galet.
har iaf just vaknat. fattar inte varför jag vaknar så här tidigt :o
iad ska jag iaf till stallet och sen kanske jag ska vara med erik eller nå :)
fårse vad kvällen bjuder på=)

...

varit med emelie och sandra ikv :) vi vandrade runt på örnäset sen gick vi med nåra till en fest men vi orkade inte stanna så danne, erik och co kom med bilen och ville göra nå. men ingen ville vara hos sig :p haha som vanligt! så de blev skilda vägar. vi åkte till björsbyn till erica. dom skulle dricka där. fast de blev nyktert för oss. kanske party i morgon! men iaf så var de rätt tråkigt dära så danne kom och hämtade oss :) så nu är jag hemma. ligger i sängen och funderar på vad jag ska göra. orkar inte sova men de skulle varit skönt, och jag orkar inte sitta vid datorn. vad ska jag ta mig till?

uppdatering

har just kommit hem från stan. har gått i fyra och en halv timme.. grymt ont i fötterna.
har iaf lagt undan en klänning till jul och nyår, som jag ska köpa i morgon, och sen köpte jag ett par mönstrade leggins :) visade mormor masa julklappar jag ville ha ;D vi var också på max och käkade lunch också :)

nu sitter jag och ser top model. ska lägga in lite bilder. och sen ska vi äta middag lite senare :) och sen ikv ska jag typ vara med emelie och sandra :)


        
(Smutsfläck på spegeln)

19 december

fick inte tag i victor igår när jag skulle gratta han.. ringde vid 23.00 men då hade han inte kommit hem från skolan ännu så får ringa idag ist :) 
erik kom ju iaf hit igår :) han ville se prison break så fick se de igen ;p sen orkade han inte cykla hem så han sov är :) de var jättemysigt <3 du är underbar babe!
och i morse skulle han börja jobba klockan nio.. för han har varit borta så mycket så han var tvungen att ta igen.. så fick stiga upp med han halv nio för att han inte ville äta frukost själv. och så har han nyss farit. och jag kan inte somna om.. så lika att vara vaken, ser djurpolisen i Houston nu. hemska jävla människor de finns!
ska in till stan vid tolv iaf. måste hitta jul och nyårskläder!! panik


                           

uppdatering

har slagit in resten av alla julklapparna nu. så nu är allt klart!
har inte gjort många knop idag. sett prison break när jag kom hem. spännande vare!
ska iaf kanske vara med erik ikv. men han ringer aldrig..

någon som vill hitta på nått i morgon?;D

18 december

Jullooooooooooooooooooov!
Och de innebär att jag åker till thailand ikv :D najs!


Nej jag skoja bara, om drömmar ändo vore sanna!
men så är det inte just nu.
har just ätit lite knäck :) det var väldigt gott! farmor gjorde de igår.
Men nu ska jag börja knyta ihop här då. ska strax med bussen hem.måste kolla när den går. sen ska jag skriva ett svar på simons brev han skickat till oss :)

och juste GRATTIS VICTOR HEIMERSSON <3 min kära kusin i usa! han fyller.. hm 11 år tror jag? tiden rinner iväg. nyss var du ju en lite plutt :) Grattis ändå :) ska ringa dig ikv och gratta :D för nu är ju klockan bara halv åtta på morgonen hos er :)

uppdatering

har just ätit en salami macka :D eller rättare sagt två! och det var väldigt gott må jag säga.
var och tränade för ett litet tag sen också :) det var väldigt skönt! var inte så pepp när jag gick dit kanske beroende på tornadon som var ute men de var väldigt skönt när jag väl kom igång :) cyklade typ 45 min! grymt skönt. fast på cyklarna man typ halvligger. kommer ha träningsvärk i min rumpa i morgon..
så nu håller jag på göra mig klar för att fara till farmor. är inte alls sugen på att åka dit. huvva! men en dag på praktiken kvar och de klarar jag av! hoppas jag..
sen i morgon ska jag nog sova hos min älskling och så blire bodypump 60 min halv åtta :)

17 december

Varit en lugn och skön dag på praktiken :) ingen utgång idag heller för att de blåste så mycket så ungarna hade typ blåst bort! är iaf hos farmor nu, väntar på att pappa ska komma så vi kan käka middag! spagetti och köttfärssås, farfars specialitet! supergott <3
sen åker jag hem med dom för att jag ska och träääääna :D ska bli skönt! ska på bodypump i morgon också :D härligt!
och ännu en bra sak med imorgon är att jag får jullov :D sista dagen på praktiken i morgon! UNDERBART

De är ju trots allt den sjuttonde december idag. och som jag sagt fyller ju Stina 17 idag :D grattis igen <3 dara fyller även år idag :) grattis till dig igen också :D känns inte som att de var prick en månad sen jag fyllde år.. tiden går snabbt! väldigt snabbt.

uppdatering

har läst ett och ett halv kapitel i boken jag ska göra en analys om. Pengar heter den! och vill ni veta en sak? den suger hårt! skriven på 1880.. och jag måste läsa ett sånt språk som jag knappt fattar ett ord av. ty, ack, icket, gingo osv! panik.
har nästan gjort klart författarporträtten nu. lite kvar. en sak bortgjort iaf.
och i morgon ska jag ta med lite praktikuppgifter som jag och kristin ska gå igenom så dom blir klara :)
grymt skönt de ska bli med lov må jag säga! får lov på torsdag, för vi har komp på fredag sen vi såg romeo och julia :) SKÖNT! så blir att sova hos erik torsdag till fredag. sen hitta på nå mys med brudarna på fredagkväll <3 skoj!

men nu har jag just borstat tänderna, ska börja natta! ska ju som sagt upp tio i sex i morgon, inget jag ser fram emot.

rispuffar

de är vad jag har i munnen just nu. väldigt gott må jag säga!
ville bara säga att jag är väldigt sugen på paketen som är här i rummet där jag sover hos farmor och farfar. det är en hel hög på golvet! spännande. och det är en hel del som är till mig ;) stora som små. har faktiskt inen aning vad det kan vara förutom att  jag hört att en av dom är en chokladask för jag har ju självklart skakat på paketen :D och en tror jag är en vinterjacka :D wiihooo men man vet ju aldrig.

ville också ge er lite onödig information som att jag nu ska börja söka fakta till mitt författarporträtt om Victoria Benedictsson. låter inte så frestande eller hur? nej för de är det inte!

16 december

ännu en praktik dag som gått bra!
och eftersom det är den 16 december så innebär det att Stina Taavo fyller i morgon :) grattis i förskott!
Sitter iaf just nu och väntar på maten, nuggets och ris :) gott!

var äntligen och tränade igår med mamma! har inte varit på typ två veckor för att jag varit sjuk fram och tillbaka. men det var sjukt skönt! körde ganska hårt. men jag har ändå inte typ nå träningsverk. Inte så otränad trots allt ;) haha
ikv vet jag inte riktigt va jag ska göra, slappa framför tvn med godis som jag bad farmor köpa :) kanske blir att göra nå praktik uppgifter och börja läsa boken vi ska göra en analys om.. hojja!

men nu ska jag dra mig mot matbordet. Uppdaterat säkert ikv :)

Färgade kontaktlinser

HIttade den här länken på jennys blogg www.fargadelinser.com!
Helt bra, om man har varikt aktiv bloggare i två månader får man ett par kontaktlinser hemskickade om man bloggar om det på sin blogg :D har alltid velat ha de!

3e advent

sov hos emelie i natt också :) for till henne med bussen klockan tio igår. så gick vi och hyrde flm på shell, och sen träffade vi sandra på vägen hem. stod och surrade med henne typ en halvtimme och sen började det köra förbi en läskig bil där vi stod typ hundra gånger så emelies mamma fick komma och möta oss :) hojjjaaa örnäset alltså! 
nu har jag nyss varit i stallet, ska och äta strax hos farmor, och sen ska jag vara med erik när han kommer hem :)

uppdatering

skulle vara med erik ikv. satt och väntade från halv 6 tills nu på att han skulle komma hem, duscha och äta. sen nu när han ringer jag då ska han gå och sova? jävligt irriterande. 
men nu kom min ängel emelie till undsättning så ska kanske till henne och hyra film :)

Zuch a Joyment

Min älskling! du är den underbaraste hästen jag ridit i hela mitt liv. seriöst. helt underbart! du är helt genomsnäll. skulle aldrig göra något för att skada någon. Du är helt enkelt helt jävla underbar! kommer bli jättetomt utan dig sen.. kommer att sakna dig enormt mycket! men jag har inte tid. och det är inte rätt mot dig att bara komma på helgerna, de vill jag inte!
du är så klok! du förstår verkligen. har så många underbara bra minnen med dig älskling :) men också många som är lite sämre. men saknaden kommer att vara stor ska du förstå! december ut sen aldrig mer.. vill inte tänka mig de, men det är så de kommer att bli. Har inte den tiden du behöver hjärtat <3 men jag lovar att jag kommer och hälsar på!




13 december

igår spenderade jag min kväll hemma hos emelie på örnäset med henne och sandra :) och hennes mamma!
det var riktigt mysigt. skulle åka med bussen dit. klockan var sju så jag tänkte men okej bussen går 18.08 den hinner jag ju med :D så står jag där och väntar och väntar. ingen buss kommer! och så upptäcker jag att jag är en timme seg! haha irriterande. så pappa fick komma och köra mig :)
men vi såg iaf idol. FYHELVETE att kevin vann! aldrig mer idol för mig! han är ju fan redan känd. varit med i meldifestivalen på malta och allt, jävla snyltare! sen efter det så spelade vi malarky :) riktigt kul spel, speciellt när vi började bli lite trötta! sen vid halv två följde vi med sandra när hon skulle gå hem så vi fick lite nytt syre i huvudet! sen gick vi in, skulle se film och så dära. för vi skulle ju vaka! men det gick ju som det gick :p vi åda somnade vid kvart över tre när vi såg film. lyckat!

idag har jag iaf varit hos emelie till klockan tre :) sett tv och myst! sen åkte jag hem, bytte om och for till stallet. red med elina och det var riktigt mysigt!!



   
(bilden är inte från igår, haha lite fult att alla står likadant ;p)

12 december

"emelie jag tror din tandhygienist är gravid!"  hahahahh så jävla kul! bara jag och emelie som förstår ;)

kom nyss hem. stan med emelie och amelia efter skolan. sen gick vi på max :) gott!
vad fan händer ikv ? pers föräldrar var hemma så där kan vi inte vara =/ blir typ inget!

17.00

Har nyss sett top model. har väldigt långtråkigt! pratade nyss med erik också. han kanske ska komma hit sen för han ville kika på hockeyn :)  om han inte kommer hit ska jag gå ner till mormor och pyssla lite :)
har gjort en till sån dära krage nu, blir kanske en bild sen :) nu ska jag nog hoppa in i duschen och planera för resten av dagen!
mys med luciatåg i morgon på morgonen med mina älsklingstjejor <33



14.00
har just sett Twilight. tyckte inte att den var så bra som alla säger att den är. det var bra, men inte den bästa film jag sett!
har iaf stickat klart min "fusk krage" :) kanske stoppar in en bild sen. nu vet jag inte riktigt vad jag ka göra. skulle behöva gå ut med milou, men han sover så de får vara :)





11 december

idag fyller min lilla isbjörn tre år ;D tiden går fort! känns inte som att vi haft han så länge, hojja!
har iaf nyss vaknat..  gick inte att sova, hade så ont i halsen. men ska iaf se miami ink, och sticka klart min "fusk krage" jag började med igår :)

uppdatering

har just kommit hem från farmor. var ju hemma idag och ska vara hemma i morgon också därför jag åkte hem :) 
nu har jag just satt mig här, ska ladda hem gossip och prisonbreak så jag kan se de i morgon :) blir väl att ladda hem någon film också! min älskling är också sjuk =/ har var jätteförkyld. kanske far och pysslar om han i morgon på dagen om jag blivit bättre ;D men nu ska jag se las vegas, tjing!

10 december

och det innebär två veckor kvar till julafton!
och en dag kvar tills min lilla älskling fyller hela tre år <3
idag är jag hemma från praktiken. när jag vaknade hade jag sjukt ont i halsen, det rev när jag svalde. så kan väl förhoppningsvis gå i morgon. men det var faktiskt ganska skönt att vara hemma ändå :)
vet inte vad jag ska spendera resten av dagen med. ska iaf vänta tills mamma kommer hit klockan tolv på hennes lunch :) sen ska jag duscha, känner mig ofräsch! speciellt efter alla dagisbaciller..

9 december

... en dag närmare jul!
praktiken idag var långtråkig och död som vanligt. vilan det bästa på dagen! förutom att man ligger brevid en unge som inte ville sova utan låg och sjöng ist..:@
kom nyss hem, eller till farmor då. väntar på ungspankaka :) ska bli gott! sen ska jag bara ta det lugnt, göra lite mera förbannade praktik uppgifter och sen blir det nog att gå ner och köpa en godispåse som jag kan smaska på medans jag ser det sista avsnittet av desperet housewives! sorgligt


uppdatering

har klippt mig väldigt kort idag :) typ klippt bort över en decimeter :d haha men vart faktiskt rätt nöjd :) brukar aldrig bli det.
sen for jag hem, väckte min älskling :) sen har vi sett tv osv.. nu ska vi göra mat och sen ska han hem och jag till stan.. praktik i morgon. fyfan

8 december

är ledig idag :) skönt! men ska och klippa mig klockan tio, och vara hos optikern kvart över elva. så fick inte så mycket sovmorgon.. min älskling kom iaf hit igår vid tio, sen orkade han inte gå hem så han sov kvar :) mys!

men nu ska jag borsta tänderna och göra mig klar!

7 december

har just kommit hem från överkalix :) sjukt mysig helg!
kom dit på fredagkväll vid åtta. vi myste järnet framför tvn med en stor godisskål och såg idol :) kevin och alice i final :D Alice måste ju bara vinna, om jag så måste sitta och rösta på henne hela kvällen ;)
vi gjorde en tidig natt, la oss ca tolv utslagna som vi var. en tidig morgon på lördagen blev det. vi låg i pyamas till ca halv fyra! skönt vare. vi såg tv och film :) mys! och massa godis:D sen efter middagen bestämde vi oss för att köra skoter :D Mycket kul! vi körde bara på gården för det var så jävla mörkt, men vi åkte iaf tefat bakom och det var helt galet :D haha tidig kväll även lördag! idag så ställde vi klockan på tio. vi bestämde nämligen att vi skulle upp tidigt och köra skoter medans det var ljust :) var ute i ca tre timmar i 17 minus grader :) mysigt vare! och grymt kul.
tack för en helt underbar helg Emelie <3

Nu vet jag inte vad jag ska fördriva tiden med, ska iaf ta något och äta. känner att magen börjar kurra! sen ska jag ringa min älskling och säga att jag är hemma :)

Frissan i morgon, blir kort!

5 december

och äntligen fredag! dagen har varit lite galen, emelie var tpy helt knäpp i huvet! har garvat i stort sätt hela dagen :) så nu har jag ont i huvudet.. ska gå och ta mig lite mat strax och hoppas att den försvinner :)
idag ska jag iaf fara till överkalix med emelie :) vi ska tilbringa helgen där! köra skoter och mysa på :D kulkul!
bara höra av er :)

uppdatering

har nyss kommit till min älskling, har varit och köpt godis åt oss :) ska sova här också ;D ska bli riktigt mysigt :)
har en lång dag i morgon, 8.15 - 15.45 typ. men vi kommer säkert få sluta tidigare :) har ju kommunikationsprov i morgon också. vilket kommer gå åt helvete, för jag har inte orkat läsa den dära jävla bokeeeen.... huvva

aja ska v'nta på att erik äter klart, sen ska vi se film :)

4 december

20 dagar kvar till julafton :) mysigt! om det nu inte bara är sånt här jävla pissväder! sjukt irriterande. all snö kommer ju regna bort, och sen kommer det blir svinkallt och då kan vi åka skridskor på gatorna :) säkert jättekul!
på tal om annat, så har jag varit på praktiken idag.. sjukttråkigt! dom tränade till luciatåget, inte så bra :p hahaha men söta iaf. det skönaste på dagen har varit vilan <3
ska iaf åka hem från farmor strax, väntar bara på att vickan ska komma. sen ska pappa beställa pizza åt oss till middag, för båda mamma och pappa ska iväg :) gott! får se vad jag fördriver resten av kvällen med, kanske sova hos erik om min bejb går med på det :)

17.55

just ätit middag, kassler och ris, var rätt gott :) men var inte nå hungrig. har packat mina saker också som ska med till farmor. är inte alls pepp på någon praktik i morgon, usch vad jobbigt! är jättetrött också. men är ju bara sista dagen den här veckan iaf :) är ju ledig från skolan på måndag också, kan behövas! ska klippa mig då också :)
i helgen vet jag inte riktigt vad som händer, är sugen på att festa så vi får ju se :)

JAG ÄLSKAR DIG ERIK!<3 Du gör mig så jävla lycklig :)


uppdatering

är hos min älskling nu :) vi var och åt på grillen efter han hade slutat, så käkade inge maxmat :) sen gick vi hit till han, badade och hade de jättemysigt :) vi ska inte ha något uppehåll =) haha bara vara ifrån varandra iaf under praktikdagarna.
Du är bäst älskling <3
ska iaf hem strax, väntar på att pappa ska hämta mig:) orkar inte gå hem! sen ska jag käka middag och fara till farmor. blir praktik i morgon.. inte pepp. men går bara till två så!

3 december

bara 21 dagar kvar tills julafton, 12 dagar till nyårsafton, 27 dagar tills mamma fyller 41 år och 14 dagar tills jag får "tillbaka" min älskling! längtar så sjukt mycket efter dig erik, du förstår inte. tänker på dig i princip hela jävla tiden! du gör mig galen älskling <3 men jag gör allt för oss.

är hemma idag också, ingen ork att gå till praktiken med jobbig huvudvärk och typ igenslemmad hals! var inte så pepp på det :) men har iaf nyss vaknat, sitter och ser på top model 8, väntar också på att pappa ska komma hem:) för han ska ta med maxmat åt mig <3 så snällt! italiantrio garlic (deruuuu amelia ;D), cola och en smältost :) meeeee lööööööööv it!
sen ska jag väl börja ladda hem ett antal filmer så jag har något tidsfördriv, måste också börja träna till kommunikationsprovet som är på fredag..

uppdatering

har just sett prison break och gossip :) båda var grymt bra! pb börjar bli riktigt spännande, och gossip med! längtar tills nästa vecka. sitter i morgonrocken nu har  duschat för ett lite tag sen. 
har ont i huvet och det känns som att de väger 100 kg. vet inte om det blir någon praktik för mig i morgon.. men det är ändå rätt skönt :)
har inte blivit så intressanta inlägg på ett tag, men känner mig lite depp.




Erik, att vara med dig i Chicago är det bästa jag gjort i hela mitt liv! vi hade så sjukt jävla roligt. Badade, shoppade, gick inne i Chicago downtown och glodde som riktiga turister :) Jag kommer aldrig glömma det, och gör vad som helst för att få göra om det! Men vi ska ju flytta dit, du och ja eller hur?:)

2 december

äntligen! har inte kunnat logga in här på hela jävla dagen :)

varit hemma från praktiken idag, kände mig jättehängig i morse. har iaf bakat pepparkakor och så:) skolkatalogen kom idag också :D fult att den ser ut som en bok ;p haha
orkar inte fara på praktiken i morgon heller, det är så jävla tråkigt.. orkar fan inte! men man måste ju..
men nu ska jag bara vänta tills gossip har laddat klar så ska jag se det, och sen prison break :)

saknar min erik<3

julstök

har städat mitt rum nu, och det behövdes verkligen! saker överallt. sen städade jag och mamma undan alla mina ridsaker från garaget för att vi ska få in bilen där :) och nu sitter jag och ser på färjan, håller på ladda hem en film också, the notebook <3 underbar film. försöker också få tag på erik så jag vet hur vi ska göra i morgon:)

uppdatering

gick tidigare från skolan med erik idag. vi gick och kollade julklappar till mig :) känns riktigt bra det hära, det kommer att lösa sig älskling :) det bästa av allt är att vi kan umgås som komisar under vårat lilla uppehåll :) han var jättegullig på stan, bjöd mig på fika på mat och prat  <3 jättemysigt
nu ska jag väl bara ta det lugnt, se tv och vila :) får se vad som händer ikv.

1a december

har sovmorgon till kvart över 11 :) har just ätit frukost. bussen går halv.. lång dag, slutar fem.. ska med erik efter skolan och kolla på julklappar till mig. kommer bli en jobbig dag tror jag. ska göra mitt bästa =)

RSS 2.0