anna selin

Jag saknar dig
Vill att du ska komma hem
nu!


love the way you lie

jag vill ha sommarlov. men jag kommer aldrig mera ha sommarlov, inte ett riktigt sommarlov iaf.. trist! känns inge kul att redan ha börjat jobba, visst har jag jätteroligt där och alla är trevliga osv, men jag vill ha lov! men jag får se pengarna och turkietresan i augusti som min motivation!

Idag var jag iaf på IKEA med mamma, pappa och mormor. Vi handlade lite till mitt "nya" rum, ska ju som sagt göra om i mitt rum. Så de vart lite lampor, krokar, spegel osv. Sen blev de middag i stugan :) men nu ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, eller om jag ens ska hitta på något alls? är typ trött, men inte sovtrött, så vill typ ändå göra något. Hade velat vara med min älskling, men han orkade inte... trist, trist


prom

En rolig upplevelse som tyvärr inte var värd pengarna, syftar då på maten. Men annars var de en riktig toppenkväll. Jag hade sällskap av min underbara pojkvän och mina andra närmsta vänner. Vi var snyggast på balen. Och att komma dit i en limousine var en grej försig, och att åka runt i den i en och en halv timme innan balen var hur kul som helst!






underbart!

kan börja med att berätta att de kommer fortsätta med väldigt lite inlägg här.. (som det känns för stunden iaf).
Jag har nu iaf hunnit med studentbalen som var superkul och spenderades med mina närmsta vänner. jag har hunnit med en hel veckas festande med min underbara klass BF3a, och jag har även hunnit med att ta studenten. och fyfasen vilken härlig känsla de var alltså. att få springa ut på scenen med klasssen och skrika våran egenkomponerade superlåt, att få leta ett ett plakat med en liten minisara på, att ha hur mycket blommor och nallar som helst runt nacken så att man nästan fick ont, att stå med sin underbara klass på ett lasbilsflak och skrika så jäkla mycket så att rösten var borta när man klev av, de är känslor som jag aldrig kommer att glömma. De var så jävla underbart. hade kunnat berätta om studenten hur mycket som helst, men då kommer de bli ointressant. men den var som sagt helt underbar, och jag skulle göra vad som helst för att få återuppleva den!
Jag älskar min klass BF3a så jäkla mycket, ni är helt underbara, kommer aldrig glömma er!






RSS 2.0