filmkväll typ!

har just ätit och duschat :) väntar på att sandra ska komma någon gång :D men ska iaf börja gå och göra mig klar så vi kan åka sen :) och så måste johanna bli klar också =)
sen ska vi möta erica i stan och typ hyra film och ha allmänt mysigt i farmors lägenhet =)
hanna skulle också vara med men hon ska till notviken ist.. tråkigt!

aja, nu ska jag gå och göra mig klar så jag är redo för att fara sen =) fast först har jag blivit beordrad att plocka ur diskmaskinen..

orolig?

kom just hem från erik :) vi käkade god mat, och massa go fika :D men nu är jag då hemma. för han skulle på hockey med danne..
och sen ska dom ju på krogen.. känns inte så där riktigt kul! är så jävla orolig av mig, men jag vet inte riktigt varför? kan ju lita på erik, med de är de att han är så lättpåverkad så han kommer garanterat dricka på tok för mycket. de jag oroar mig för.. men han lovade att sköta sig men ja =) får väl lita på hans ord.

har pratat med sandra om att vi ska hitta på något ikv :) får se vad vi ska göra, har pratat med erica också :) vill göra nå med alla, var så länge sen sist.
är riktigt partysugen iaf!




ja må han leva!

ja, idag fyller min älskling hela 18 år! Grattis bejb =)
sov här i natt så väckte han så han fick öppna mina paket :) hade köpt en skjorta och två t.shirtar =) men skjortan var för stor, så var in till stan snabbt och bytte med mamma, samtidigt som hon köpte en present till erik =)
av farmor och farfar fick han nå ansiktsrengöring och hurkräm :)

igår vad vi ju och käkade på waldorf :) de var jättetrevligt och gott. men sen slutade de ju på ett tråkigt sätt. men jag, erik, danne och nicke hade kul hos danne ändå :) lite shotar med jäger ;) haha

men nu ska jag vara social med min älskling :)
uppdaterar sen. och förresten. hör av er om ni vill göra nå ikv :D

äntligen fredag!

skolan var okej. men tråkigt. erik kom förbi en stund vid ett, men sen for han typ direkt, han skulle köra skoter med danne och jeppe. tråkigt! så jag har då sett på tv, hela dagen typ.. har börjat få lite huvudvärk men hoppas på att de ska gå över :)

ikv ska vi som sagt och käka på waldorf en massa :) men de är först klockan sju, och jag är sjukt hungrig. så måste äta nå litet innan :) sen vet jag inte riktigt vad vis ka göra, men iaf hitta på nå :)

seg uppdatering

har inte haft någon dator sen i söndags.. min är på lagning, om dom nu kan laga den, och den stationära är pajj, och då har vi bara vickans skoldator, men den orkar hon inte ta hem varje dag..

MÅNDAG - hade en lektion, idrott. vi åkte skridskor, och de var väldigt tråkigt, förjag hade världens träningsvärk!
for sedan hem och sov och gjorde inte så mycket mer den dagen..

TISDAG - praktik.. hade stängning.. JOBBIGT! hann inte göra ett skit denna dag, eftersom jag kom hem just efter 6, och då käkade ja, hoppade in i duschen, och sen var klockan helt mycket så då var de sovdags..

ONSDAG - kort dag idag. slutade ett ist för fyra för att jag skulle till läkaren och kolla min uvudvärk.. dom kunde inte säga nå annat än att de var spänningshuvudvärk..
for sedan in på stan med mamma, vi gick och fikade och de :) köpte eriks presenter :) kan inte skriva här vad, för man vet ju aldrig om han skulle kika in ;D och så köpte jag en bh, där brevid hemmakväll, de heter nå konstigt? den var iaf superskön, och jättebra personal :) rekomenderar er att gå dit! men de är ganska dyrt. den jag fick kostade 400 kr.
sen på kvällen vr de cirkelträning på porsön. först löpning och sedan fys en timme :) skönt!

IDAG - praktiken var okej. men de går typ magsjuka så de var mindre okej..
har just ätit tacos och nu ska jag göra mig klar och fara med mamma ch handla lite, hon ska köpa hårfärg och så :)
sen kommer mitt hjärta hit och sover :)

i mogon blir de waldorf med hanna, per och co. erik fyller ju år på lördag :D

huvudvärk

har alltid ont i huvudet.. iaf varannan dag! ska till doktorn på onsdag och kolla om de är nå..
har haft sjukt ont i huvudet idag. från när jag vakna tills för ett litet tag sen.
somnade i ca två timmar när jag kom hem, och de var mycket skönt, men hjälpte inte alls för huvudvärken.. och sen när pappa och mamma kom hem så hade dom med sig maxmat =) gottans!
så ikv blir de ingen träning. känns inte så bra när jag fortfarande har var lite huvudvärk. men de hade varit bra för min träningsvärk. men ska fara med mamma till mormor och bada ist :)

Ge mig sommar och värme!

värk

min kropp värker. och då menar jag väldigt mycket! har inte haft sådan träningsvärk på väldigtväldigt länge! de är fan sjukt. har ju ingen kondis kvar. men de är bara fortsätta träna på!
men nu ska jag äta klart min goda frukost och sen bege mig till bussen :)
har bara en lektion idag, och de är idrott, skridskor.. och sen ikv ska jag träna igen :)

ingen kondition!

träningen gick superbra, och jag är sugen på att fortsätta :) en jättetrevlig tränare också! men fyfan, jag har ingen kondition kvar. de river i halsen nu när jag andas.. de kommer kännas i morgon.
men nu ska jag äta en löjromsbomb och sen hoppa in i duschen :)

bastu och frusna fötter

blev ju en skotertur idag som sagt! erik kom hit med sin skoter och så körde vi ner våran, och jag körde ner hans. så mötte vi per, sebbe, danne och jeppe på isen :) åkte vidare till bensbyn, vi skulle till någon stuga och käka all mat vi hade med oss, men vi hittade den inte.. frågade några men dom visste inte heller vart den låg.. så vi gav upp!
måste bara få lägga till att per och sebbe välte med sebbes skoter på plan is, haha de såg sjukt roligt ut!!
sen åkte vi då ist mot ormberget och grillade, mycket mysigt :)
per hade också med sin kamera och tog en massa fina bilder från grillningen och när dom sedan skulle hålla på hoppa och tjorv med skotrarna på en gammal skjutbana :)
sen hamnade vi helt plötsligt en bit ifrån lövskär. men vi var tvungen att vända för bensinen ville inte nå mera :)

erik kom då hit till mig, vi bastade och hade de jättemysigt :) sen kom mamma hem med mat från farmor.
så nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 6. då ska vi och hämta frida och sen ska vi till arcus. ska och prova träna fotboll ju :)

(bilderna är snodda från per) finns mer på pers pixbox -  perriekkola



limpmacka med skinka

de blev min frukost, och ett mjölkglas :) (oboyen är slut!)
vi hade ju planerat att fara ut på typ en timme, men erik svarar ju som vanligt inte. så vet inte riktigt hur vi ska få han att vakna..
de är inte så roligt väder ute, men de är de ju aldrig här på vintern!
men de ska bli mysigt iaf :)

sen så ska ja ta de lugnt när jag kommer hem, för ikv blir de träning. 

nästan natta

jag och erik tog skotern över till per på björx när han kom hem :) vi spelade lite bluff som vanligt! sen for jag, sebbe, jeppe och danne till någon mack för dom skulle köpa nå olja till skotern, och jag passade på att köpa lite karra :) sen så kunde vi inte fara tillbaka till per för hans bror skulle upp och jobba tidigt.. så de blev att fara hem.

men i morgon ska vi iaf göra en skotertur :) erik ska ta pappas skoter så jag kan haka på :)
så vi ska fara ut vid halv tolv eller nå, och fara och grilla osv :) mys!
ska gå och lägga mig strax så jag orkar upp :)

kväll

for till björx där mamma stod med lira och sålde nå skit, skulle vänta tills vi kunde fara till stan. men så ringer erik, och säger att jag måste följa med han till boden, så dom kom och hämtade mig :)
vi fick en massa fika osv.
käkade god kycklingsallad till middag, och nu väntar jag på att erik ska komma hem från stugan, för dom sku hämta skotern :)

irritation

och jag kan säga att den steg nyss till max!
vi skulle fara klockan tio, eller litelite senare typ senast halv elva.
ingen ringer, så jag ringer till erik vid elva. men ingen svarar. så jag skriver ett sms till hans mamma, och hon säger att han sover. irritationen börjar stiga! och så skriver hon att dom inte hinner fara förbi stugan för att dom ska hinna till boden, men hon sa att jag var välkommen att följa med när dom far vid kvart över tolv :) så ringer erik när han vaknat. han vägrar att fara till boden eftersom han inte måste.. jag sitter här, klätt på mig, ätit, duschat, plattat och fixat håret och sminkat mig.. irritationen stiger ännu mera!
och så säger han att han ska hämta skotern efte hans föräldrar varit i boden.. hojja!
så blev ganska less! så vi fick sitta och gapa lite åt varandra..
men han skulle iaf höra av sig senare så skulle vi hitta på något :) hatar verkligen att bråka med erik!

men nu när jag ändå är fixad åre, så ska jag passa på att gå på stan med mamma. ska köpa eriks present om de finns kvar de jag kollat på :) han fyller ju 18 på en vecka :) kul!

gó morgon!

är klar nu! sminkad, fixa håret, och käkat frukost. bara tänderna som måste borstas :)
erik sa igår att dom skulle fara vid tio, så jag vet inte riktigt vad som händer :s
aja, de är väl bara att vänta och se!

juste, blondinbella åkte ju ut ur let´s dance igår.. tycker faktiskt att de var rätt tråkigt, de var ju som kul att hon var med :)
bara jag som tyckte de var tråkigt?

benvärk

jag har jätteont i min vad! och då menar jag verkligen jättesuper mycket! vet inte riktigt vad jag har gjort..
men man kan ju hoppas på att de är växtvärk :D

kom nyss hem iaf, vi alla var hos nicke, killarna spelade poker och jag, hanna och sebbe lallade på :) inte så jättekul, men vad gör man inte för att inte behöva sitta hemma ;p

i morgon ska jag upp tidigt och följa med  familj till hans stuga och hämta skotern, och sen ska vi direkt till boden till hans moster som fyller år :) så var tvungen att följa för erik sa att han skulle ta livet av sig om jag inte följde och de vill jag inte så :)

men ska gå och natta nu så jag orkar upp :)

datorjävel

nu har pappa lämnat min dator till jonas så han skulle se om han kunde fixa den. hoppas! men jag ska inte ha så höga förväntningar.
skolan var långsam. hade ett långt hål, så jag och emelie traskade mot stan till mamma och hämtade pengar, vi mötte david på max, och sen kom amelia och sandra :) gott var de! men dom har tagit bort italian trio, lite sorgligt!
efter skolan gick jag på stan med mamma och vickan i ca 30 min. fick mig en kofta, en t-shirt och ett par örhängen :)
tack mor <3
nu ska jag nog ta tag i mitt bombnedslag (mitt rum), de är bannemig kläder över allt! är inte så sugen på att städa, men jag har lovat mamma.. ska sluta lova saker tror jag. eller?

ikv ska jag nog vara med "boysen" om man får kalla dom så, de vill säga erik, danne, sebbe, per och nå mera :)
vi skulle kanske vara hos danne, om han nu var ensam hemma, men mest troligt :) mys!

bjuder på en bild äntligen. 
per som har tagit den, så den är stulen.

 

pissväder!

tog en liten sovmorgon till praktiken idag också. idag var de iaf tre ungar där. fick sluta tidigare, två ist för halv fem :)
ska strax gå och göra mig lite krubb!
har inte så mycket att skriva idag, förutom att jag och mamma ska och träna efter maten :D äntligen!

turkiet

JUSTEEEE, höll på att glömma de viktigaste :D
nu har vi bokat resan till turkiet ;D 12 agusti bär de av! vill bara att tiden ska gå snabbt :)

hej i stugan

har inte uppdaterat på ett tag, men de blir inte så mycket när mi dator inte funkar.. lite jobbigt.
 
Tisdag - praktik.. lite tråkigt som vanligt! började åtta och slutade halv fem, men halv fem kom min mentor och skulle kolla hur jag hade det.. kul tajming! så var hemma halv 6.. de värsta av allt var att de ända hon pratade om var när hon hade flyttat till svartöstan och hur länge de tog för henne att gå till jobbet osv. intressant! nej.
sen for jag iaf till min älskling :)
vi badade och hade de jättemysigt =) sen kom pappa och hämtade mig.

idag - praktik igen. min handledare är i stockholm, idag och i morgon så jag tog lien sovmorgon, och började åtta ist..
vi hade ETT jävla barn på hela dagen. resten var sjuka. tråkigt! fanns inget och göra. vi var tre pedagoger + mig åt ett sketet litet barn.. hojja! fick iaf sluta två timmar tidigare :)
åkte med bussen direkt till erik:) massa mys! sen gick han på grillen och käkade så fick en liten pizzabit. men nu är jag hemma. ska börja avrunda för jag ska göra ett oboyglas och sätta mig och se top model :)

juste, blir träning på söndag :D ska iaf prova! nervöst och pinsamt.

huvudvärk

lång och jobbig skoldag, hål i minst tr och en halv timme. inte kul!
käkade pizza som vart kvar när jag kom hem, gott :)
skulle ju vara med erik, men nej. tror du jag fick komma till han? tror du han orkade?
ganska irriterad är jag. men vad kan jag göra åt saken? inget!

vet inte riktigt vad jag ska göra ikv. farmor hade bakat bullar och tagit hit <3 så nu vet ni vad jag kommer göra framför tvn ikv. TRYCKA BULLAR!

hör av er om ni har lust att hitta på någe.

härliga måndag

den är inte så härlig egentligen.. veckans jobbigaste dag faktiskt!

pratade iaf i telefon med erik just, äntligen lite kontakt! fick ju inte tag i han på hela dagen igår..
men nu så :) han skulle inte till skolan.. lite tråkigt faktiskt ville ju träffa min bejb :) men han sa att jag skulle få komma till han efter skolan, så han skulle ladda hem någon film :D mys! så nu längtar jag till skolan slutat!

har just ätit, en rostmacka med skinka, och ett stort oboy glas<3 finns de nå godare än iskall oboy på morgonen? nej jag tror faktiskt inte de :)
nu ska jag kika på top model, sen vänta tills bussen går :)

nattinatti

nej nu böjar de svida så där i mina ögon igen.. ett tecken på att jag är trött!
ska nog gå och lägga mig, men de känns lite jobbigt på nå sätt :o
börjar trotts allt kvart över elva i morgon så behöver inte stressa upp till sängen :) ända nackdelen med att börja kvart över elva i morgon är att jag slutar fem.. och har ändå bara två lektioner.. hål mellan halv ett och tjugo i fyra! sjukt alltså. blir väl en runda på stan eller nå.
funderar på att fara och träna i morgon också :D är pepp på att börja träna nu, ska kolla om jag får med mig mamma. och om jag ens får fara och träna för henne, hon tycker inte att jag är helt frisk. men jag vill träna!

aja, nu ska jag traska upp till övervåningen och krypa ner i min underbart sköna säng :) låter frestande!

nap

råkade somna en timme. men de var sjukt jävla skönt måste jag säga! hojja <3
siter på våran stationära dator.. inget att hurra för! får inte igång min, och min så kallade syster är så snäll så jag får inte låna hennes en liten stund.

Bad pappa prata med lasse frisk om han var i arcus när pappa var där tidigare. alltså om att jag vill komma och prova. han hade sagt att de var jättekul att jag ville komma tillbaka, och att de bara var att komma och prova :)
så i början av februari ska jag och prova. frida skulle också då, hon har haft uppehåll för sitt knä, men hon skulle också tillbaka och prova :) ska bli riktigt kul, och jag hoppas att jag kommer tycka de efter träningen också för jag vill verkligen spela fotboll! tycker de är så sjukt kul!

åter om eik. har inte fått tag på han än! skule vara med han idag :s och de har inte varit någon som svarat hos dom på hela jävla dagen! lite konstigt.

ska gå och se bones nu, sen ska jag se united 93 :)


lira - kemi

var i arcus och såg matchen, lira vann med tre - noll, tror jag?;p haha kommer inte ihåg.
sen vart vi hungriga så jag, mamma, vickan, gun och josse for til max på storheden och käkade :D
har inte fått tag i erik än, så vet inte riktigt vad jag ska göra ikv, blir en vila framför tvn kanske?

snuva

fortfarande lite krasslig.. jobbig! men ska försöka mig till praktiken i veckan ändå.

men iaf, så har jag nyss gjort mig klar, käkat lite pizza från igår och nu ser jag tv. vi väntar på att dom ska komma och hämta oss så vi kan fara till arcus och kika på fotbollen :) ska bli kul!
den började viss kvart i tre inte tjugo över ;D haha

ska försöka få tag i erik också, han sover garanterat fortfarande.. eftersom han sov till fyra igår, och spelade säkert hela natten.

pusstja!

marabou daim

En ny favorit bland godiset!
de första jag gjorde när jag kom ner idag var att öppna min 200g chokladkaka marabou daim och börja käka.. innan frukosten!
de måste bli en ändring på de här! och de är snart. blir en riktigt förändring när jag är helt frisk och kan börja träna igen.
juste, ska kanske börja spela fotboll igen :) blev så sugen när jag kollade på de igår!

jaja, min dag? jag vet inte riktigt hur den kommer att se ut denna söndag. söndag är ju den dagen man bara ska ta de lugnt på, äta gott, se film/tv och bara vila inför den kommande jobbiga skolveckan.. för in del skola och praktikt.. vilket suger!
vad är de för vecka nu? eller vilken vecka är de som börjar i morgon?  är de vecka fyra?
aja, isf om de är så så har jag tre veckor kvar på praktiken me dom där snoriga ungarna som man bara blir sjuk av, om jag nu inte är helt ute och cyklar :D rätta mig om jag har fel!

idag ska jag nog vara med erik, ladda hem en film och bara mysa, har inte varit med bara erik på länge. vi är alltid med danne och dom.. vill vara själv med min älskling för en gångs skull :)

men iaf, så ville mamma fara och kika på liras damlag som har match idag mot nå finskt lag tror jag de var.
pappa är ju målvaktstränare så han kommer ju också fara dit. så funderar på att haka på :)
matchen förjade tjugo över tre tror jag? men jag får se, ska prata med erik först om han nu inte sover bort hela dagen igen :)

de blir lite tråkiga inlägg nu ett tag framöver eftersom jag sitter på min systers dator, och där har jag inga bilder..
för min är ju som sagt helt fucked up! den nya sladden till den funkade inte så bra. så de är nå fel i de dära lilla hålet där man stoppar in sladden ;p haha
men mamma sa att hon har börjat fundera på en ny dator till mig :D Glad  Sara!

nattetid

käkade pizza med mommo till middag, mys! sen gick vi ner till affären och köpte lite gotta, och gick sedan hem till henne. vi såg Jersey girl, käkade godis och hägern daiz (stava?) gott som satan!
erik ringde nio och sa att hockeyn var slut, så ca tjugo över nio kom dom och hämtade mig och vi for hem till mig.
jag, erik, sebbe, jeppe, danne och robin :)
vi kollade typ bara på tv.. vi skulle åka till någon fest men de vart ändrade planer. så vi åkte till max, alla käkade förutom jag och jeppe för vi var utan pengar :( så vi fick titta på.. sen åkte vi till bergviken, för danne ville sladda :p HAHa
kul!,
se åkte vi tillbaka till mig och spelade bluff :)
ca tio över tolv for danne och erik och hämtade mamma, pappa och vickan från björsbyn för en hunka :)
sen åkte alla hem..
så nu ligger jag i min säng, har väldigt tråkigt så funderar på att sova.
har roat mig med att läsa om "brålet" mellan blondinbella, gynning och katrin. så töntigt! herregud! blondinbella kan väl låta gynning och katrin banta och skriva om de i sin blogg hur mycket dom vill, och katrin och gynning kan väl bara låta blondinbella tycka de är fel, för dom ger sina fans ett fel intryck.
gör de och allt blir super!




fotboll

har inte skrivit på ett tag. men har inte haft tid att sitta vid datorn.. och så är den typ trasig. så den kan stängas av när som helst!
igår var jag iaf med min älskling, han duschade här och gjorde sig i ordning, sen när vi började se en film somnade han. klockan var ca åtta då. jag gick då ner och såg på let´s dance, efter ett dansnr ringde danne och sa att vi skulle börja gå till nicke. så vi sparkade dit :) jättemysigt! fast sparken hade bara ett handtag..
sov sedan hos min älskling :)

idag vaknade jag vid 11, mamma hämtade mig, gjorde mig i ordning och vi for till stan, bytte en tröja mamma hade hittat till mig som var för liten till en skjorta :) superfin! sen var vi och kollade på tapeter också :)
vid halv två åkte vi till hälsans hus. footsal (stava?)cuppen var igång. pappa var ju där också :)
vi hann se lite matcher innan de var dags för finalen. lira spelade :) dom vann med 5-2! Grattis!
men nu är jag iaf hemma. vi ska på middag hos sandra, men jag pallar inte följa =) sandra skulle ändå iväg..
så jag får se vad jag ska göra mig för mat. orkar jag ens göra nå mat?
vad händer ikv då?
ring gärna :)

americas funniest home videos

rätt kul program, hur mycket man än försöker hålla sig från skratt kommer de alltid ändå!
 sitter här med ett stort leende på läpparna när jag skriver, medans jag ser på programmet :) haha

erik kommer iaf inte hit och sover.. lite surt! men ska unna mig lite bastu och ännu mera inpackningar, masker osv :)
satte just igång bastun så får vänta ett tag tills den är klar.

måste bara få ut mina irritationer på denna dator. eller sladden, alltså laddaren.. döda mig långsamt. iaf sladden!
den har börjat glappa som satan, och när inte datorn har nå batteri måste ju sladden vara i.. och eftersom den glappar så sjukt mycket så stängs datorn av typ direkt man kommer in på msn, börjar skriva med folk osv. eller så vill den inte starta alls..
så nu har jag fått sitta och skrika och slå på datajäveln lite så nu funkar den :) har dåck fått tejpa fast den förbannade sladden med gul tejp.. ser inte glokt ut. och de är inte lite tejp!

känner mig så här just nu!



the hills

håller på ladda hem säsong fyra nu, klar på typ tre min :) hoppas den funkar, den hette lite mysko, vi ser ju som sagt :)
hoppas de inte är nå skit kvalla!
aaja, erik kom iaf inte hit.. vad var de jag sa? men jag förstår han för jag hade inte heller orkat börja gå hit direkt jag vaknat i 18 minus.. nejnej! så vi ska vara med varandra efter skolan på kvällen i morgon ist :) mys!
ska nog mest troligt till skolan i morgon, men får se vad mamma tycker om de, för jag orkar inte sitta hemma nå mera. kommer få tristess (stava?) snart! 

ja, vad händer i helgen då?
de ända jag vet att jag ska göra är att jag ska vara med min älskling på fredagen, säkert är vi med nå flera som vanligt =)
och så fick jag veta att min familj var bjuden på middag hemma hos familjen Sandströms. De ska bli mys :)

nej nu ska jag se the hills, eller iaf kolla om de funkar :D



karins lasagne

löööööööv it! min favorit. mamma köpte en till mig igår så jag kan äta de till lunch idag :D ska vänta tills jag är riktigt hungrig, godare då!
och ska som sagt vänta och kolla om erik hör av sig ifall han nu sku komma hit, men de tror jag inte ett skit på, men vi ser ju =)

har vaknat för ett tag sen, mamma ville inte att jag skulle sova så länge ifall jag ska till skolan i morgon..
har iaf sovit typ tolv timmar. och de var grymt skönt!!
alltså att de aldrig finns något att se på tv, speciellt på dagarna. bara massa repriser som man redan sett. jobbigt!
ska ta och leta fram något jag kan se.



top model

ser de just nu. dom har gjort make overs idag :) kul att se! vet inte riktigt vad jag ska göra när de är slut, ska väl kika runt på tvn och kolla om de finns nå bra att se ;D
men ska iaf försöka komma i säng lite tidigare så jag inte sover så länge.. erik ska ju som sagt komma hit i morgon :D men ska inte hoppas på något ;p haha

kommer inte uppdatera nå mera ikv, så godnatt!



bastu

har just ätit, hemmagjord pizza idag! är rätt less på de om jag får säga..
men iaf så känner jag mig lite på dåligt humör, vet inte riktigt varför? och som grädden på de så kom inte erik hit.. han sa att han var sjuk, och om han var hemma i morgon skulle han koma hit och äta lunch. (för jag är hemma i morgon också)
pch så har laddaren alltså sladden till datorn blivit galet jävla glapp. så om man inte sitter med sladden i datorn på ett speciellt sätt och sitter helt still så håller den, men annars hoppar den ut och då stängs datorn av.. om den nu inte har batteri, men mitt batteri i datorn är inte de bästa..

aja ska gå och unna mig lite bastu, med hårinpackningar osv :) behöver de! 
uppdaterar kanske sen.



shake

bakade nyss dom förbannade chokladbollarna erik skulle ha ;p de är ju så himla lätt att göra!
sen fick jag nå ryck om att jag skulle göra en nyttig shake. letade fram stavmixern.
mixade först två bananer, en kiwi och en mandarin. när de var mixat så hällde jag i lite mjölk och mixade igen :)
super gott faktiskt !
ska nog börja göra sånna lite oftare ;D
nej nu ska jag fortsätta se tv. tjing!

tillbaka i fotöljen

har ju som sagt bara suttit i den här förbannade fotöljen hela tiden jag varit sjuk och hemma..
börjar bli less! fårse om jag är hemma i morgon också. men jag tror nog de för jag är lite täpp i näsan och är lite krasslig i halsen.. vill iaf bli frisk till fredag så jag kan gå på skolan då, och så får jag gå ut i helgen. annars har mamma sagt att jag måste vara inne.. attans!

gaaah! de finns inte ett skit att se på tv.. måste ladda hem något. kanske nästa säsong av the hills :)



läggdags!

de börjar nästan svida lite i ögonen. ett tecken på att jag borde gå upp och lägga mig!
har just ätit två färska vetekakor med skinka på och druckit ett glas oboy <3 de var väldans gott!
såg just att min header funkar, eller den har gjort de hela tiden men jag har inte kunnat se den först nu ;p mystiskt!

juste, erik fyller ju snart 18! herregud. 18 dagar kvar exakt :) ska bli kul! men de kommer bli mindre kul att hitta något åt han.. alltid mitt stora problem, hittar alltid massa fina kläder som jag tycker är fina, men då kommer ju den stora frågan. kommer erik använda de här? nej! han har sagt att han vill ha ett fint halsband, och en fin skjorta. och de är egentligen inte till så stor hjälp :p vill veta om han vill ha en helfärgad, en randig eller en rutig osv, men ni förstår? men han säger bara en fin skjorta! punkt slut. min lilla älskling <3 ska på stan så fort jag blir frisk och börja leta i god tid :)

nej nu ska jag gå och borsta tänderna och gå och lägga mig :)
God natt gott folk!




ingen rubrik

kom inte på någon!
har iaf just sett top model, trogen tittare :) haha har följt de sen de började! och jag fortsätter såklart!
orkade inte se The guru med mamma, hon började må jättedåligt efter vi hade ätit, ont i magen, typ spykänsla. stackare. så nu ligger hon och halvsover i sängen och säger att hon ska bli vegitarian :s tror visst att de hjälper.

nej nu vill jag verkligen bli frisk, de är bättre än de var i söndags iaf. men ska bli helt frisk! vill inte gå och vara halvsjuk, ara jobbigt.
men vill bli frisk nu! så jag kan komma igång med träningen. så typiskt att när man köpt ett årskort på stil, så ska man hinna vara sjuk minst tre gånger på så kort tid.. värt! men när jag blir frisk så ska de bannemig bli träning varannan dag, med både gym och pass :) längtar! fattar egentligen inte att jag sitter och skriver så här, för de känns inte som mig :p haha ni som känner mig vet att jag inte håller sånna här saker.. men jag ska försöka!!
för man vill ju inte gå runt som en brun köttbulle i ens nygg bikini på alanyas stränder.. känns inte så frestande! så nu ska de hårdtränas :) men de ska faktiskt bli skönt. äta lite nyttigare också.

och juste, mina naglar har växt jättemycket :D (dom är inte så långa egentligen men för mig är dom långa) så ska börja vårda dom superbra nu :D så knske jag får dom långa naglarna jag alltid velat ha! 
Ge mig johannas naglar, tack!

min älskling kommer hit i morgon när han slutat praktiken :) villkoret för att han skulle göra de var att jag skulle baka chokladbollar åt han ;D haha 

Sara - kan du inte komma i morgon när du slutat ?
Erik - din syster skriker bara! hemma är de tyst.
Sara - jag vet! men snälla, saknar dig <3
Erik - om du bakar något gott
Sara - vad?
Sara - chokladbollar :D




skit

frida har gjort en ny header till mig :) är de bara jag som inte kan se den? :s ser bara den gamla! ser ni den?

aja hur som haver, sitter här och väntar på att top model ska börja :) följer de fortfarande! till och med min mormor gör de :D tufft! haha 
mamma har somnat i soffan och jag som lovat henne att jag skulle se The guru med henne även fast den verkar suga järnet! vi ser ju :)

hemma i morgon också..

peace

Har blivit väldigt förtjust i dom så kallade peace-armbanden, dom är ju grymt snygga! och de finns väldigt många olika modeller!
har kikat på www.cocoo.se, dom hade massa fina :)
har kikat på bland annat dom här. Vilket tyckte du var finast?:)

   
 

filmtips

någon som har ett?:) skulle verkligen uppskatta de, eftersom jag kommer vara hemma i morgon också..

pratade iaf nyss med erik, han hade just kommit hem :) saknar min älskling <3 vill bara springa ner till han, krama och pussa på han som aldrig förr! men han skulle iaf kanske komma hit när han slutade jobba i morgon eller nå :)

nej nu ska jag avrunda. ska vänta på att vickan kommer från affären så vi kan börja med middagen, tacos blir de idag!


Började kika på chicago bilderna från kikago, fick "tillbakakänsla". här kommer en liten resumé!

                           
     
   
    

   TA MIG TILLBAKA TILL CHOCAGO!




godmorgon

förkyldningen blir inge bättre.. känns lite trist! så jag är hemma från praktiken idag.
vaknade just vid 11 och då kom pappa hem på lunch, så han gjorde mat till oss :) 
så nu sitter jag här i fotäljen med datorn i famnen och funderar på vad jag ska spendera denna långa dag med. 
ska nog börja se seven pounds med Will Smith som jag laddade hem igår =)
juste, har skickat lite bilder och så till frida så hon skulle fixa min blogg när hon hade tid :)

Vlken jävla munsbit!



lipstick jungel

började just, ser de med mamma och pappa :)
sitter och kikar lite på ellos och hm också. ska flörta lite med mamma sen ;)

men dom sista skorna kanske jag betalar själv, eller någon av tröjorna :)

     

hairspray

måste säga att de är en väldigt dålig film! eller vad tycker ni? har iaf just sett den för att de inte fanns nå annat och se..
men nu sitter jag iaf och ser Las Vegas med mor min :)
ikv ska vi se den där nya serien lipstick jungel, hoppas på att den är något så när bra att följa =) så man har något att  göra måndag kvällar!
kommer vara hemma från praktiken i morgon också!

juste, när vi åker till turkiet ska vi mest troligt bo på hotel fougere, där vi bodde när vi var där förra gången :) fan vad kul!
vi ska iaf oka resan snart ;D


the hills

har sett säsong två nu. rätt okej :) lite jobbigt att sitta och se på datorn bara ;p
milou har kommit hem nu, han har typ ingen päls kvar! han är fulsöt :D haha tror han skämdes lite när han kom hem för han hoppade direkt upp i min famn och la sig med tassen över huvudet :) haha stackare =)



god morgon

har just vaknat av att erik ringde :) han skulle iväg till bussen. ska ju som sagt vara hemma idag. är väldigt täpp i näsan just nu, och de river i halsen.. känns som att jag kommer få vara hemma många dagar, för jag går inte till skolan eller praktiken fören jag är frisk :)
ska nog ladda hem någon film eller nå, laddar just hem hela The Hills säsong 2 nu iaf :)
juste, mamma och pappa är i piteå (eller påväg hem) för pappa har varit och tagit prover inför operationen i höften, för att få ny höftkula och de. läskigt! han kommer väl få opereras inom typ tre veckor. hoppas de går bra :)

beställde iaf med mig hem en karins lasagne och en dricka :D haha gott!
men nu ska jag leta nå att se på tv, kommer nog bli många uppdateringar idag!

och juste, kollade i ellos katalogen med mamma igår och ska nog mest troligt beställa den dära svarta med breda vita band alltså nr. 2 :)

idag ska min lilla böööööööörn och klippa sig kort och få bort alla tovor :)
Visst är han söööööt!


familj på väg

sitter och ser den komedin på trean just nu :) vet inte riktigt vad jag ska säga om den ;p den går ann :)
kommer iaf inte att gå till skolan i morgon, är för sjuk för de! ska vara hemma tills jag blivit helt frisk, eftersom de är av snorungarna på dagis jag blivit sjuk, så känns inte som en så stor idé att gå tillbaka till dit när jag inte är frisk. så kommer vara hemma så länge som de behövs :)



alanya

sitter och fantiserar och kikar på flygbolag tills vi ska till turkiet i slutet av juli i år :) ska bli så jävla kul!!!
tänk er tre virrhönor i alanya, jag, sandra och emelie :D de kan fan inte bli bättre alltså!



nog om de, pratade just med min moster, jessica i usa :) vi ska ju som sagt kanske fara dit, men bara om mamma får sin bonus på lönen, och då far vi dit över jul och nyår :) och då sa jecka att dom kommer hit i sommar om inte vi kommer över jul :D fan vad glad jag blev då :D saknar dom så sjukt mycket!



fitt förkyldning

så jävla less alltså.. blivit sjuk igen. eller har varit de sen i fredags.. så nu är jag helt lam i kroppen, snoken rinner som aldrig förr, lock i öronen och jag hostar som en tok!
hostade så mycket i fredags så jag fick blodsmak i munnen..

kan berätta lite om min helg:

FREDAG - gjorde ingenting, mysmiddag med familj+erik+mommo, flott framför let´s dance, sedan film "28 veckor senare" erik nattade här :)

LÖRDAG - vi vaknade vid tolv, gav erik frulle på sängen och sen låg vi i sängen till fem.. vi hann se både resident evil och resident evil apocalypse :) kändes inte så bra! middag vid 6. gjorde mig sedan klar för lite party/chill hemma hos perran med erik, hanna, sebbe, jeppe och per :) men jeppe drack inte för han körde skoter.
Vi hade allmänt trevligt, spelade en massa bluff och ölspel! kul :D men sen vart de lite dött ;p haha så vi började väl gå hem strax efter tolv, men sebbe började spy :s så hans mamma kom och hämtade oss ist :) erik sov här då med. vi började se resident evil extencion men erik somnade så vi stänge av :)

SÖNDAG - Erik vaknade åtta.. var lagomt less! han kunde inte sova för att han inte mådde så bra.. så han såg klar filmen medans jag sov :) väcktes vid 11. och då låg vi i sängen till typ fyra igen.. hoja! men de var rätt skönt eftersom jag är så sjuk.. sen åkte vi till mormor och käkade middag och körde hem erik. sen stannade jag och mamma hos mommo och kikade tv med henne och nu är vi hemma :)

ska se bones med mamma och vickan strax :) vickan har gjort chokladbollar så de blir toppen!!


lördag

erik sov här i natt, blev inget att vara med hanna och sebbe så vi stannade hemma och såg let´s dance ett tag tills erik lessnade :)
sen låg vi i sängen och bara tog de lugnt, satt vid datorn osv. sen såg vi 28 veckor senare, inte så speciellt bra film. 28 dagar senare var bättre!

nu har vi iaf vaknat, har gjort frukost på sängen åt oss, eriks idé :) så nu ligger vi och käkar chips :)



fredag

jobbig skoldag, men den gick ändå rätt snabbt! erik kom hit efter skolan :) vi har just stoppat på slingfärgen i hans hår, så han ska snart tvätta ur de :) fårse om de ens kommer bli nå.
ikv ska vi typ vara med hanna, per och co tror jag :) blir nog en chill hos per!

hjälp!

har suttit och kikat på h&m och ellos på bikinisar. allt jag hunnit hittils, men de är ju ändå inte någon stress med de ännu :)

vilken/vilka av dessa tycker du var snyggast?=)


   
      

mannagrynsgröt!

I lööööööööv itttttt! de är som min nya grej, min nya favorit! (just efter min bejb då!)
ska nog gå ner och göra en skål på ett litet tag :)

har nyss duschat, eller för ett tag sen, skööönt! känner mig så äcklig efter praktiken med alla snorungar.
ÄLSKAR min hårinpackning :D den heter typ H´suan hen hua eller nå konstigt, kan iaf inte stava till de :) måste som sagt köpa en ny! Den luktar lite glögg blandat med koda typ :)
den är jättebra för färgat hår :) man har i de i håret innan man går in i duschen, bara borstar igenom håret och sen kletar man in de (de ska vara mycket!) och sen låter man de sitta minst 20 min och sen duschar man bara :D ahha
de räcker typ till fyra gånger, fast de beror ju på hårets längd, jag har ju ganska kort så har använt de fem gånger och de är pyttelite kvar :) men de är nått att prova kan jag säga! 119 kr! billigt och bra =)

pratade nyss med erik, han var hos nicke, han skulle strax gå hem typ och sen ska han komma hit och sova kanske :D hoppas hoppas hoppas!<3





åter till plugget..

eller till praktiken. för idag hade vi praktik. jobbigt som satan att komma upp kan jag säga.. herregud! ändå gick jag och la mig typ halv tio.. började sju och slutade halv fem! typ olagligt!
men nu sitter jag här i sängen med min älskade hårinpackning från lush som håller på ta slut.. måste köpa ny men har ju presentkort där så :) och så har jag nymålade naglar! väntar på att de ska torka och sen ska jag traska in i duschen :) ska ringa erik senare vid åtta, han kanskeeeee skulle komma hit och sova :) mys!

första skoldagen i morgon.. ser inte ett skit fram emot den!!

 

kallt

var ju med emlie, danne och en massa andra igår hos nicke, blev en hel del kortspel :) sen for vi till statoil, men jag och emelie ville ha max men de var stängt.. så blev inget för oss ;p
sen for jag och emelie hem och sov, hos sov här :)
idag vart de stan med emelie och sandra, vi pratade en massa om hur vi ska boka resan och när vi ska göra de osv, lika att boka i god tid!
köpte iaf två örhängen :) söta! gick också och kollade hur mycket pengar jag hade på kortet, trodde jag hade typ trettio kronor, men jag hade hela 268 :D glad blev jag då!
men nu är jag hemma, och dom åkte till storheden :) ska iaf strax gå ner till min älskling <3 mys!

Genom eld och vatten, bejb!



just nu vill jag egentligen bara gå och sova!


kroppen värker

åkte snowboard idag ist för skidor ;D de gjorde per, hanna och sebbe med :)  de var riktigt kul, men hanna gav upp en gång :p haha men hon kom tillbaka :) både per och hanna gjorde värsta vurpan i liften, så då stod ju jag och sebbe och garvade åt de, men de fick vi igen för! så nästa åk upp i liften gjorde jag och sebbe världens vurpa.. var svinrädd! fastnade med benet i bygeln och typ släpades.. hahahaha kul ändå!
när jag kom hem sov jag en och en halv timme, skööööönt! duschade sen, och käkade middag. 
gick ner till erik, försökte väcka han, men han ville inte vakna, och vart jävligt sur på mig! så gick där ifrån. blir bara så jävla irriterad. fattar inte vad du håller på med?

ajja ikv blire typ att vara med boysen :) och typ emelie :) hon kanske skulle sova här =)




i nattmössan totalt

om ni undrar varför jag är vaken nu så är de för att jag, sebbe och hanna tänkt fara till måttsund idag, men per får inte tag i hanna och jag får inte tag i sebbe.. hur ska vi göra? per sa just att han fått tag i hanna :)

igår var de en riktig härlig kväll :D gick till per och hanna med sebbe, sen kom danne, patte, jeppe och säkert någon mer?
vi spelae bluff och hade de  allmänt trevligt. sen var de bara jag, hanna, per och sebbe kvar så då spelade vi games :)
sen vart vi hungriga när vi började kolla junior vm, (vi såg typ en kvart av matchen) och då stekte vi varsin hamburgare ;D
och sen vi tio i tre började jag och sebbe traska hem, mamma kom och mötte mig. somnade väl typ tjugo i fyra, och jag kan meddela att jag är sjukt förbannat trött nu!!

kyligt

just vad de är ute! blir typ bara kallare och kallare.. och jag och sebbe som strax ska börja traska till per och hanna på björx.. känns inte så frestande i denna kyla!
vi ska gå över isen också.. och jag är svinrädd för att gå över isar och ara vara på isar över huvudtaget! hoja.
har inte fått tag på erik ännu, men han ringer väl senare :)
nu ska jag göra mig klar. 
pusss



eriiiiiiiik

vart är du?
 var just ner till erik, fick övningsköra dit ner (och de gick väldigt bra!) men ingen öppnade :o skulle ju vara med han efter middagen, men de är  bara upptaget på deras hemtelefon och de är sjuk jävla irriterande!

rensning

har rensat förrådet med mamma i ett antal timmar nu.. hon vägrar ju slänga saker.. kanske därför de ser ut som ett helvete :p så jag fic ta tag i de och slänga allt jag ville, eller orkade inte ens fråga om jag fick =) hon ville inte slänga två filmer från när vi var små, fem myror är fler än fyra elefanter och anki och pytte.. herregud! hon ba "nej släng inte de där sara! de är ju kultfilmer" skärp dig!
nu ska jag hjälpa mamma med middagen, mormor ska hit och käka, fläskfilé igen :D
ikv blire att vara med erik, sen ska jag höra om han ville hitta på nå med hanna, per och co för hanna ville de iaf :) mys!

puss hjärtat <3


övningsköra

de är vad jag har nyss gjort. hur gick de? åt helvete den här gången! pappa sitter och gapar åt mig när jag göra fel, jag blir jättestressad och allt blir ännu mera fel! tur att de är länge kvar tills jag får ta körkortet iaf :)

nu sitter jag och ser på någon skit film. väntar på att erik ska ringa, har ingen aning om när han slutar!

Igår satt vi och pratade om hur vi skulle göra med våran USA resa iår. Och de blir mest troligt så att vi kommer fara. fast över jul och nyår då :D fyfan vad mysigt! hlt kul!
men vi vet inte fören april typ om vi kan fara för då får typ mamma veta om hon får nå bonus grejs eller vad de nu var på jobbet :)



godmorgon!

vaknade just, och är fortfarande i nattmössan! 
dagens planer är fortfarande oplanerade. med erik ringde iaf mig halv nio idag när jag låg och sov.. för han skulle ju till praktiken :) duktig! han pratade på om de mesta, själv låg jag där ganska halvdöd och sa inte så mycket ;p haha han skulle iaf ringa när han slutat och så kanske vi skulle hitta på något :) mys <3
men nu ska jag äta tomtegröt, byta om och sedan fara och övningsköra :D ska förbi stallet och hämta mina skor och min hjälm =)

nattetid

nej nu tror jag att jag ska börja krypa ner under täcket och sova. har ju faktiskt lovat mig själv att jag skulle lägga mig tidigt idag. och nu är de ju ändå inte nå sent!
måste som börja vänja om mig till skolan och praktiken lite smått. men nu vart de väldigt ointressant tycker jag!
har iaf suttit och gluttat på stylebystars.com ett tag också. hittade så sjukt många fina klänningar jag vill haaaaaaa!! GE MIG.
ska fråga mamma om man an få beställa iaf en :)

nej nu ska jag gå och borsta tänderna. Nattttii!

mitt paradis

och gissa vad de är. jo min underbart sköna säng :) love it!
ligger som sagt redan under täcket i sängen. hade så långtråkigt så jag gick och la mig här i stället. men de är faktiskt ganska skönt, riktigt skönt om jag får säga de! ska försöka ge mig på en "tidig" kväll, fast jag tror att de kommer lyckas, är lite trött redan. kanske för att jag inte gjort ett skit idag! sett på tv hela dagen. riktigt najs!

har iaf suttit och sett du, jag och dupree med mamma och vickan ett tag men sen gick dom och la sig så jag orkade inte sitta själv och kika :)
har fixat alla mina naglar nu! måste köpa nya tippar. kanske i morgon? eller nå. för de är typ  bara stora kvar och orkar inte hålla på fila varenda nagel i typ en kvart :) bekväm, ja jag  vet!
målade dom en fin lila färg också :)

känner att de har blivit ett antal inlägg idag, pga rastlöshet! och de kommer säkert nå fler senare.
juste, har haft väldigt många besökare per dag dom senaste dagarna nu :) riktigt kul! ni som läser kan ju lämna en kommentar så jag får se vilka ni är =)

nej nu ska jag gå in på blondinbellas, kenzs osv och kika om dom uppdaterat!


shit vad tråkigt

Är så grymt rastlös!! vad ska jag ta mig till? hoja. finns inte ett skit att göra idag. har i princip suttit i soffan hela dagen lång.. hemskt!
är de inte någon som har något tips på en film jag kan ladda hem och fördriva tiden med då?:) gärna mer än ett förslag!
men tills vidare kanske jag ska gå och ta tag i mina naglar. måste fixa några tippar som fallit av! jobbigt..



morgonrock

sitter fortfarande i morgonrocken.. känns inge bra alltså! 
pratade iaf just med min bejb, han orkade inte vara med mig för han sku lägga sig tidigt eftersom han ska jobba in en dag från praktiken när han varit borta :) men ska vara med han när han slutat ist! så vet inte riktigt vad jag ska göra ikv. antingen blir de ju att sitta här hemma och ta de lugnt, men de känns allt för tråkigt. men ska nog kika med emelie vad hon ska göra :)



tillbaka

nyss duschat, badade milou också :) nu sitter jag då här igen och har väldigt tråkigt och långsamt.. finns inget att göra! ringde erik men han visste inte om han orkade vara med mig =/ får väl se sen ska ringa han senare.
nu ska jag sätta mig ner och säka sommarjobb för fulla muggar!

                                           
                                                            GE MIG SOMMAR!

tankar

de snurrar en miljon tankar i mitt huvud just nu även fast jag just precis har vaknat!
tänker grymt mycket på sommaren, värme sol och en fin bränna :) kan de bli bättre? sen också turkiet resan jag emelie och sandra har planerat. hur underbar kommer inte den bli?:) och de bästa av allt är att vi pratat med danne, erik och per om den resan och då började vi surra om att dom kunde följa med :D och de hade varit så sjukt kul!! fast danne var den enda som typ nästan var på :p haha per sa inte så mycket tror jag och allt erik sa var väl "ja, de hade väl kanske varit kul" (med en väldigt trött och ointresserad röst). så vi får väl se :) hade varit jättekul iaf.

sen var de ju med att fylla 18. nog för att jag har jävligt länge var. ända till den 17 november! fyfan vad irriterande! varför kunde hon inte trycka några månader tidigare!! arrrrggghh :@
erik fyller ju 18 strax iaf :) de ska bli kul! 27 dagar kvar bara tror jag?:p haha måste hitta nå riktigt fin att köpa till min älskling<3

åter från tankarna. dagen är inte så välplanerad. och de känns riktigt skönt! ska kanske ringa erik på ett tag och fråga om vi ska hitta på någe. annars blire väl att sitta hemma och ta de lugnt hela dagen :) ringer nog emelie om erik inte vill vara med mig :)
nu kom jag på en klok idé! jag ska fråga erik om vi kangå på bio :D:D


             

01.42

nu är jag typ superdupertrött men jag vill ändå inte sova. ligger och läser massa bloggar och jag fastnar verkligen i de!
men ska nog gå och tvätta bort mitt smink (kommer bli jävligt jobbigt att gå till toaletten), släcka sänglampan, stänga av datorn, räta till kuddarna (dom är väldigt osköna nu) och gosa ner mig ännu mera under täcket :) lät som en riktigt bra och skön plan! och nu ska den utföras. bara en sak som är väldigt irriterande. och de är att jag har aft ett stort plåster över mitt knä typ hela dagen eftersom jag haft jeans så jag inte ville att de skulle vara igenom (vilket jag lyckades med igår även fast jag hade plåster! jävla skit), så nu har de ju inte fått luftas nå på hela dagen så de är varit som satan och huvvaaaa!! klarar typ inte ens av att se på de.. usch! oc när jag lägger in de benet under täcket kommer de garanerat bli en fläck på mitt nytvättade och nybäddade lakan.. jobbigt! vilket hände första natten när man kom hem lite rund under fötterna och inte orkade rengöra de förbannade såret! var ju blodfläckar i typ hela sängen..
nej nu börjar de bli äckligt prat! de gillar vi inte. vet inte vad jag surrar om är så jävla trött :p ahahha nej nu ska jag sova:) Godnatt! pussssssss

                                                       

arg

Så här känner jag mig precis nu!



uppdatering


jag och danne sitter och dampar med samtal till eriks hemtelefon :p ahha fan vad kul! men han har typ somnat och vi behöver få tag i han så vi vet om vi ska göra nå ikv :) våran taktik är att danne ringer han först och sen när han lägger på skriver han "nu" till mig på msn, och då ringer jag och när jag lägger på skriver jag "nu" till han på msn osvosv.. så höll vi på i lite mer än fem minuter ;p HAHAHAH erik kommer ha damp sen! han svarade aldrig men han lär ju ha hört telefonen som ringde stup i kvarten! stackare ;p ahha de är så när man inte sover på nätterna!!



 

Mitt liv, mitt hjärta, min ögonsten! allt för dig bejb <3



3 januari

GRATTIS PATTE 18 JÄVLA ÅR!! fuskis 

aja sov hos min bejb inatt :) mysigt fast han har inte sovit något :o när jag vaknade vid tio satt han fortfarande vid datorn :p ärta!
idag så for jag och erik in till stan vid halv ett, vi gick och åt frukost/lunch på max och sen gick vi till the phonehouse för att se om erik fick byta sin mobil han tappat i marken. men de fick han icket. så då måste han antingen laga displayen för 1100 kr eller köpa en ny telefon för 999 kr :p hahahah stackare =/

igårkväll kom danne och per och hämtade mig sen for vi och hämtade erik och sen åkte vi till stan till pontushallen. där var de nå innebandy turnering :) träffade emelie och sandra där, sen kom fridar :D najs!
efter ett tag började vi dra oss, och emelie ville haka på så vi åkte till statoil och köpte lite karra och sedan hem till per :) där såg vi en asdålig film om två killar som var ashöga hela jävla tiden ;p hahah så jävla fuuuul! så jag och emelie fick per att stänga av filmen ;D sen fotade jag och emelie en massa med pers nya systemkamera :D ÄR KÄR I DEN!!! GE MIG PER! jag måste ha en, får typ panik alltså ;p ahhaha helt sjukt. den var svinbra :D fast jag förstod mig inte så mycket på den ;) men man lär sig :D

lite bilder från igår

          

  

2008

Tänkte dra en liten snabb genomgång om 2008, ett jävligt härligt år!

  

USA, Chicago i två och en halv vecka med min familj och mitt hjärta! Så jävla underbart!


 Zuch a Joyment! Började sköta denna tös i slutet av juni. En grymt härlig tid med dig Jojsan<3 mycket bra minnen, men även lite sämre. Har haft så kul med dig hela sommaren, våra uteritter med Elina och Brooklyn :) de kommer jag aldrig att glömma!

 Sommaren fortsatte! De var sjukt mycket sol och bad. I princip varje dag :) men de var härligt. tillbringade många timmar i solen med mina älsklingar!

 Sensommar med Emelie i min stuga i Morjärv. Var ute med båten och gled varje dag/kväll :)

 Sedan var de luleåkalaset! mycket festande och firande för Erica som fyllde år :)


      

Den här sommaren och i princip hela året har bestått av mycket party! Med dom bästa <3



    


sen kom födelsedagarna. Först Erica, sen Johanna, sedan jag och sen Stina och Sandra :)
(har ingen bild från stinas)


     

Pappa fyllde hela 40 år! de firade vi med överaskningsfest i byagården med hans nära och kära, och även gamla klassompisar =) en mycket lyckad kväll. var servitris med sandra =)


I november firade jag och min älskling 2 och ett halv år <3


    
och sen var de ju nyårsafton. den efterlängtade dagen! ett nytt år med nya möjligheter


Ett grymt härligt år som jag har fått spendera med mina nära och kära.
Allt från uppgång till nergång!
och de här året kommer bli ännu bättre! Turkiet med emelie och sandra ser jag mycket fram emot :D

2 januari

kom nyss hem :) hittade inget i den nya gallerian. tyckte inte alls att den var så märkvärdig :p haha men på ikea köpte jag iaf påslakan och underlakan, ny sänglampa och en lång ram man har masa kort i :)

nu ska jag bara försöka få tag i erik så jag får höa vad som händer ikv. ska iaf vara med han :) så ska vi antingen sova här eller hos han=)

uppdatering

nyss kommit ut ur duschen. gjorde lite hårinpackning osv :) 
ligger nu i sängen och väntar på att klockan ska bli åtta för då börjar Victoria seacret fashion show :) alltid lika kul att se!
blir en tidig kväll ikv. ska till ikea och nya gallerian i morgon :D emelie ska haka på=)

Ett nytt år

...en ny början!
min kväll var underbar igår med dom bästa :) 
de började med att jag gjorde mig i ordning och for till sandra vid tjugo i fyra. hon gjorde sig i ordning och erica kom =) sen kom johanna och stina. då började vi laga mat. medans jag fixade sandras hår med vågtången =) go mat vare! fläskfilé, rösti och kall beasås <3 in my heart!
sen började vi dricka, söng singstar och hade de allmänt roligt ;D åkte sedan bil till jenny där festandet fortsatte :D sen kom min bejb dit också <3 efter de drog vi iväg till stan för att se raketerna :) de var kallt som satan, och jag halkade och skrapade upp hela knät så de bara flödade blod.. så nu är de varit och svullet. ont göre!
så faktiskt inte en enda av raketerna heller ;s haha
sen käkade vi på max och efter de skulle vi tillbaka till jenny, men hon hade typ somnat :p haha så vi kunde inte komma =(
så vi tog bussen hem tio över två och då gick jag hem och la mig, för jag var grymt trött ;p
men de var en allmänt underbar och rolig kväll, bortsätt från lite smågnabb. men de har vi löst älskling <3


en härlig blandning med min underbaringar<3

                     
              

RSS 2.0