kattvakt

Mormor är i Stockholm och har varit det sen i torsdags, så jag har bott här i hennes lägenhet sen dess och ska vara här till tisdag. Måste ju ta hand om Hedda :) Vi har haft det supermysigt. Varje dag jag tagit en nap på soffan har hon legat brevid mig, så söt!

För övrigt så har helgen passerat ganska snabbt. Fredagen började med min första körlektion, och de gick superbra. Sedan gjorde jag det mysigt här i lägenheten och bjöd hit Erik på middag, tacos som är hans favorit! Kvällen bjöd på party hemma hos Anna och slutade på cleo, där jag inte alls hade nå roligt. Men cleo är ju cleo, alltid samma sak, samma folk och samma musik.. Natten avrundades med en kvällsmacka och Amelia sov över här.

Lördagen började med en huvudvärk.. Sedan väntade porsörundan som vi måste göra för idrotten. Det sög, och de stormade. Åkte även en snabbis med mamma in på stan på Cubus eftersom dom hade 25% på all kosmetik. Så fick med mig hårfärg, ögonbrynspenna, solpuder, sminkborttagning och lösögonfransar. Så på kvällen färgade jag håret, vilket är jävligt jobbigt att göra de på sig själv.. Efter hårfärgningen gjorde jag mig klar och gick till Anna där även Jennifer var. Vi gjorde inte ett piss! Men de var också skönt, var ganska trött. Avslutade med att åka hit och ge Hedda mat och tog en macka, sedan cyklade jag till min älskling för att sova :) och idag har jag inte gjort många knop..

inhandlat

Har skaffat mig lite nya småsaker de senaste dagarna. Underkläder, mascara, strumpisar och ett par skor. Har även hunnit vara kattvakt till Hedda sen senast, och ska vara de på torsdag till tisdag också då mormor är i Stockholm, så då får jag bo i hennes lägenhet :) Mycket mer är det inte som har hänt faktiskt.. Har varit med Erik lite i helgen, fast han var jätteförkyld så var bara med han en stund. Stackars hjärtat, fast han verkar må bättre nu :)
Mitt projektarbete på tal om annat är nu också klart och inlämnat vilket känns så sjukt skönt att de äntligen är klart, och Annci tyckte det såg bra ut så får väl hoppas på ett bra betyg!

På tal om något helt annat så är jag lite orolig över att jag inte kommer kunna åka till Turkiet den 16e maj.. Tänk om de där askmolnet är kvar så vi inte kan flyga? Då kommer jag gråta..

1-2 En söt Hedda ligger och trycker under min säng när dammsugare var framme.
3-6 Mina nya Nelly pjux och mina nya hjärtstrumpisar (med kass kvalitet, första gången jag använde dom idag och redan en fet maska på dom..)

alive

Lite glest mellan uppdateringarna kanske? haha
Tänkte bara kika in och säga att jag lever. Praktiken flyter på och allt går bra. Ännu bättre är ju att våren äntligen är här. Värmande sol och härliga plusgrader.
En annan underbar sak är att jag fick tag på leopardkängorna. Så nu är dom i mina ägor!
Påsklovet har också farit förbi i en väldig fart.. Tillbringade den med familjen i en stuga i Kåbdalis med skidor och skoteråkande. Superhärligt! Lägger in bilder lite då och då.
För övrigt så beställde jag ett par skor idag. De svarta marble nelly shoes från Nelly.com. De blev ju slutsålda väldigt snabbt, men såg idag att dom hade fyllt på alla storlekar igen. Så frågade pappa snällt och han gick med på de :) Längtar tills jag får ett sms med att dom kommit!

RSS 2.0