shoeshop

Neeej, varför klickade jag på länken till den här skosidan? Nu kommer jag vara helt fast där, för fybubblans vad snygga skor dom har allså.. Fast dock är dom ganska dyra.  Om du också vill gå in och dö lite av snygga skor så gå in på Henrykole!

Här är två smakprov iaf!

 

Oskar Linnros

Lyssna och njut


jag lever

jo de gör jag faktiskt, men bloggen lever inte direkt. Men min vardag är ju inte så speciellt intressant så då finns det inget intressant att läsa heller..

Hur som helst så har jag ju varit i turkiet med ett helt gäng sköna lirare och min älskling förståss :) De var superkul och underbart varmt (eller nästan för varmt), men höjdpunkten var att träffa Anna som hade varit där i typ två och en halv månad, hade längtat så :) Och nu har hon äntligen kommit hem :D Men hur som helst så kanske de kommer upp några bilder därifrån inom sin tid.

Jag har även hunnit få ett jobb :D Jobbade ju hela sommaren på avtalsgruppen på Telia, och nu har jag skrivit kontrakt för att jobba heltid här tills årsskiftet och sen kanske förlängning annars kommer jag gå över till kundtjänst. Hur great är inte de alltså!!


Juste, vill också gratta Amelia och Frida som fyller 19 år idag, grattis brudar!

RSS 2.0