?

Det finns ingenting att blogga om längre.. plus att mitt liv inte alls är så speciellt händelserikt!
Men det som hänt nu sen senast är väl att jag har hämtat ut min studentmössa som satt helt perfekt på! (vågade först inte prova den..) Jag har en supersnygg studentklänning, jag har köpt biljetter till balen till mig och Erik, frisör och naglar är inbokade till balen och så har jag även inhandlat lite nytt. Såsom en skjorta, leggings, ring, halsband, väska till balen/studenten, tygväska och ett par solbrillor som likar Rayban clubmaster modellen.
Juste, jag har även anmält mig till körskolan och hunnit vara på en teorilektion och så har jag bokat in alla mina sju körlektioner jag har. Första efter lovet! nervis..

hjälp!

Ingen snäll själ som har att sälja eller vet vart jag kan köpa dessa kängor eller liknande förutom på Have2have där det inte finns några storlekar? MÅSTE HA DOM!
Det skulle betyda allt för mig!




Leighton Meester

Finner bara ett ord - Perfektion!





klirr

Har nyss kommit från affären där jag varit och skickat iväg fyra paket med kläder jag sålt på tradera. Så nu har jag lite pengar! Hämtade även ett paket med en tunika jag "vunnit" på tradera också. Satt superfint på! Köpte även lite nötter med mig hem då hela familjen förutom jag är på hockey :( Väldigt ensamt och tråkigt!

Idag var det ju också första dagen på den tio veckors långa praktiken. Är på Bergvikens särskola. Det var ganska lugnt (kanske bara för att de var första dagen?) men ändå kul. Supersnälla och gulliga barn. Är i en klass med bara 6 stycken elever, lovely!

igår

..så hade jag och Jennifer väldigt lite att göra när vi åkte från Anna. Så efter Kenny släppt av oss fick vi eller ja, Jennifer en knasig idé. Att vi skulle köra till Ormberget och åka på plastpåsar ner för backen, så ja, varför inte? Väl där med täckisar och hela köret började vi raska upp för backen, väl framme (halva) så kunde vi inte ens prata för att vi var så anfådda... haha vilken kondition! Vi gjorde två hål i påsarna och stoppade på oss dom som en blöja så att vi skulle slippa hålla i påsen när vi åkte. Började sparka igång lite fart och jäklar vad de bar av i hög fart, riktigt läskigt! Men de var sjukt kul! Efter ca tre åk så hade påsarna pajjat så vi fick åka där ifrån :(

top 25

Ganska skön remix med de 25 mest spelade låtarna under 2009!




Klinten

Varit med Erica och Sandra i Storklinten idag, och shit vilket underbart skidväder det varit idag alltså! Stekande hett och som vanligt har man ju lassat på med massa kläder så man håller på dö.. Vi åt lunch där, och de ska jag aldrig mera göra! Det var vidrigt. Betalade 80 jävla kronor för typ en hemmagjord äckelhamburgare med fullkornsbröd som var dränkt i orginaldressing och en hel rödlök och en fjuttig hög på tio pommes.. OVÄRT! Så vi kompenserade med att stanna på Max i Boden och käkade middag :) Mycket godare! Men som sagt så har det varit en helt underbar dag, med underbara personer och en hel del med skratt :D Skogsturen vi virrade ut på kommer nog inte glömmas i första taget och vi gjorde alla lite snygga vurpor ;) haha

monkiworld

Craving!

* Silvi Jacket              500:-
* Dolores Blazer          500:-
* Donna shoe              400:-
* Race shorts indigo    250:-
* Ilse singler rollergirl  180:-
* Yrsa singlet              250:-
* Bernita top               300:-
* Pazia shoulder pad    100:-

skyfall

Det här lovet har inte alls varit så speciellt roligt och händelserikt som lov brukar vara. Man kan inte (man kan) vara ute när det snöar så groteskt som de gör, det finns inget att göra inne och alla sover bara.. Men idag ska jag faktiskt på stan med Anna och Jennifer, plus lite fika :)

Igår var jag iaf med min två babes (Anna och Jenkan). Vi spelade kort, surrade på och drack lite vin :) Erik och Kenny snippade förbi och så sjöng vi lite Singstar. Jag vann!

På tal om ingenting så är jag oerhört less på alla mängder snö som bara rasar ner. Vilket det också gjort nu i flera dagar.. Känns ju som att det aldrig kommer bli sommar.. Men vi kan ju alltid hoppas!
Det är för övrigt bara 74 dagar kvar till Turkiet idag, och bara 100 dagar kvar till sudenten :)

RSS 2.0