nytt på skohyllan

Har två nya skor som jag fått denna vecka. (eller inte fått, utan lånat pengar till) men båda är enligt mig supersnygga och supersköna att gå i. Kan meddela att dom kommer användas flitigt båda två!



snart så, snart så

Om 26 dagar så får jag äntligen träffa Anna. Då vi kommer ner till Turkiet. Jag längtar så mycket så jag snart kommer spricka! Vet att du mest troligen inte läser de här Anna men du ska veta hur mycket jag saknar dig gumman.. Känns helt tomt utan dig, de är sant! Vi hade som våra små "grejer", som våra kvällspromenader med lillsirran runt porsön, när vi tog partypeggan till kvantum flera kvällar och köpte godis och hyrde film och myste hemma hos dig och alla kvällar vi skrev på msn och du sa att du var sugen på att ta några vinglas, då var jag nere hos dig en halvtimme senare med vinet i högsta hugg, haha. Låter nu som att du varit borta i ett år och att vi aldrig mera kommer ses. Men jag saknar dig faktiskt jättemycket.. Tur att jag snart får träffa dig och att du inte stannar kvar där borta så länge efter jag åkt hem, hoppas jag :)


detta hade gärna fått ta plats i min garderob

Fytusan vad snygga kläder dom har på Modekungen.se alltså! vill ha allt. Men speciellt det nedanför. Och ska vi ha så här lite att göra på jobbet kommer de bli farligt.. hojja!!


    
      


21 juli

Är på jobbet just nu. Men vi har inget att göra, så de blir mest att läsa bloggar, glutta runt på fejjan och spela Bitch och Mahjong (har blivit beroende av dom två spelen..). Annars så rullar dagarna på i sakta mak som vanligt.

Ikväll klockan sju ska jag på bilbingo i Måttsund med Amelia och kanske Josse :) hoppas vi har bättre lycka denna gång än när vi var i Skogså. Hade ju inte suttit helt fel med lite pengar just nu, då jag haft hela 29 kr på mitt kort i två veckor.. Men de är tur jag har toppenföräldrar som lånar pengar åt mit så snällt tills jag får lön =) Och på tal om lön så kommer den nog på fredag, eller måndag? har ingen aning eftersom 25e är på söndag. När borde man få? Vill iaf ha den nu, känner att jag inte fått shoppa på länge och jag behöver mycket nytt! (ja mamma, de är faktiskt sant). Men det blir ändå att spara mycket tull Turkiet :)

Okej, de här var ett sjukt onödigt inlägg som nog ingen kommer läsa, men har så sjukt tråkigt så de var bara lite tidsfördriv :D

19e juli

Känner att jag inte är så aktiv här på bloggen, men har som varken lust eller något speciellt att skriva om, det händer som sagt inte så mycket intressant i mitt liv. Allt jag gör är att jobba varje dag (förutom helger) och umgås med Erik och kompisar, ganska trist sommar då jag vill kunna ligga och pressa varje dag, kunna vara vaken hela nätterna och allt de är.

Det som hänt sen senast är att min moster, mina kusiner och hennes man från USA har varit hos oss i två och en halv vecka. De var superkul och träffa dom, trots två år sen sist. Men lite trist att jag har jobbat varje dag så har inte kunnat hitta på nå skojs med dom.. Men vi får ta igen det nästa sommar då vi planerat att åka dit :)

Jag har även hunnit ta körkort :D äntligen säger jag bara! Fyfasen vilken känsla de var alltså, klart de bästa jag gjort i mitt liv. En enorm lättnad, alltså en sak mindre att tänka på. Och de är ju hur kul som helst att köra bil, fast nu vill jag bara ha en egen bil så är allt toppen :)

Nu är det också mindre än en månad kvar till Turkiet med mina underbara vänner, och jag håller på länga ihjäl mig! Shit vad kul de kommer bli. En vecka i utlandet med min älskade pojkvän och mina underbara fina vänner, kan inte bli bättre :)


RSS 2.0