död

Denna helg har varit rätt så död. Fredagen spenderade jag först hos Erik, kikade OS och sånt där tråkigt. Sedan hämtade Amelia upp mig eftersom hon skulle köra Elin och Malin till Cleo så jag höll henne sällskap i stan tills dom skulle hem. Var ganska så trevligt!

Lördagen började jag med middag på Allstar med mamma, pappa, Stina och Peter. Supergod mat, och tog en helt underbar milkshake till efterrätt! Åkte sedan till björx till Per där det var fullt med folk. Trodde dock att vi skulle vara där hela kvällen, men ack så fel jag hade. Hann bara vara där en halvtimme max så vara bara att promenera hem.. Det sög!
Idag söndag ska jag bara ta de lugnt. Ska snart ut på storis med mamma och mommo. Har inga planer för kvällen. Blir väl antingen att kanske vara med Erik eller nå. Vill typ fara till Amelia, får ringa henne sen :)

dresscode and shoes

Såhär såg jag ut idag på stan. Jag har hittat ett par skor som jag vill ha, helst nu! Jag har även hittat bilen jag vill ha i körkortspresent! (dålig bild)

smärta

Jag har superont i mina fötter.. Har varit på stan med amelia sedan klockan elva och tog halv tre bussen hem. Och dum som jag är hade jag mina kängor på mig och dom är så jäkla hårda under hälen så nu har jag ont.. Vi lunchade på max och hade det supermysigt :) Köpte mig ett halsband, en halsduk och ett par skinnpantieees! äntligen. Kanske lägger in någon bild sen. Amelia sov ju som sagt här, och vi hade det riktigt trevligt igårkväll! Vi var med jennifer och ErikB. Hyrde skräckis och spelade games :) Jag och Jennifer segrade självklart!

Mindre roligt var det i morse när pappa kom in kvart i nio, tände lampan och sa att vi var tvungna att kliva upp då en gubbe skulle komma och sätta upp våran nya parabol och dra massa sladdar genom mitt rum.. Så ja, jag har klivit upp klockan nio idag, kommer fan slockna tio ikväll..

Ska nu ligga här i sängen och kika på tv ett tag, och njuta av att jag äntligen kan se tv i mitt rum, och att jag äntligen fått en boxer så jag har alla kanaler! Nu ska jag bara vara ett änglabarn så kanske jag kan få en ny tv också?:) Efter middagen ska jag tralla ner till erik också :) Kände mig som en riktigt snäll flickvän idag så jag köpte en hel nussedosa åt Erik som han ska få :) Så generös!

pizzagubbe

Ringde nyss och beställde en familjepizza kebab, smaskens! Man får liksom prata som att man pratar med ett litet barn när man pratar i telefonen med pizzagubben, långsamt och nästan bokstavera.. fyfan!
Amelia är också påväg hit, hon har tydligen tänkt sova i min säng inatt :o får väl se vad vi drar ut på för äventyr ikväll!

I väntan på pizza och Amelia:





vill du?

Åh jag vill åka till Stockholm på lördag, men ingen kan följa med och jag vill inte åka själv! Ska inte dit för att shoppa då jag inte har nå pengar, utan för att sitta som hårmodell :) Kan ju vara riktigt kul, men inte att åka själv..
Vill du åka med mig?

converse all star

Är grymt sugen på att skaffa nå nya converse i nå fina sommarfärger! Kanske blir att beställa från moster i USA eftersom dom är hälften så billiga där ;)


Några förslag nedan:

some memories never fade

Jag ville bara berätta att jag har världens finaste och underbaraste vänner! (även nu fast alla inte finns med på bild, så vet ni vilka ni är) Vad fasen hade jag gjort utan er?



summer

Är på väldigt bra humör just nu! Fick nyss veta av mamma att vi ska boka resan till Turkiet redan ikväll :D Trodde faktiskt inte att de skulle bli av om jag ska vara helt ärlig. Fyfan vad glad jag är :D Kommer ju bli perfa! Kikade också nyss in på H&M´s hemsida för att kika på lite sommarkläder, för jag behöver lite uppgradering faktiskt :) sa ju att jag skulle spara mina pengar och de ska jag också! Men måste bara skaffa lite nya kläder först och sedan spara resten :) Jag lovar mamma!!
Här är några plagg jag vill ha:


snakemountain

Var faktiskt riktigt skönt att sitta en stund på ormberget med ett gäng härliga människor och dricka varm choklad! Frös inte alls förutom om fötterna, men det gör jag ändå alltid så de spelar ingen roll vad jag har för skor.. Fick också tillfälle till att ha min nya jacka från Volcom, och den höll värmen perfa!

Juste, jag ska kanske till turre i maj med la familia :D Kan nog bli toppen! Vi har hittat ett jättefint hotel som ligger både nära stranden och bazaaren, plus att de är superbilligt med al inclusive! Hoppas verkligen att vi bokar det. Och blir det så åker vi den 16e maj. Blir ju perfekt så där just innan studenten och balen :) Så nu ska jag iaf börja spara pengar :D

happyface

Intervju 1
Du är inbokad den 2 mars 2010 18:15-18:30


Bara hoppas på de bästa nu så jag får lite extrapengar!
(Säger inte vart de är förens jag vet om de blir något)

love without clothes

Vilken pipa alltså!

ljuvligt

Varit på afro ikväll med Josse, helt lovely! Älskar det. Man får vara sig själv, släppa lös allt, vara hur ful som helst och bara stå och skaka lös hela kroppen! Kommer helt klart bli min måndagssyssla framöver.

För tillfället sitter jag och lyssnar på Martina Lundbergs album The willow på spottan, och de är ju helt underbart! Örongodis för tusan. Nu blir det dusch och hopp i säng. I morgon är det friluftsdag och den ska jag spendera på ormberget med massa härligt folk. Köldgränsen var på -20 grader, men enligt yr.no skulle de vara -16 grader och sol :) så jag hoppas på de! för jag vill verkligen, roligare än att sitta hemma helt klart!






.

Pyser till Arcus och gluttar fotti!



bildbomb?

Hade en awesome kväll igår med min älskling! Först åkte vi in till Pontushallen, bjöd Erik på en öl och själv tog jag en Smirnoff. I väntan på att boxningen skulle börja knaprade vi massa godis. Boxningen i sig var faktiskt riktigt kul att kolla på, de är ju inte så ofta man går och kollar på proffsboxning live liksom? Bra platser hade vi också. Vi satt nere på golvet vid ringen på andra raden, VIP ;) Sedan max och vidare till Per där de var en hel
drös med folk!


I väntan på att gå till bussen


Boxningen

lovelovelovelove

Du gör mig så jävla lycklig!
Så glad att jag har dig <3




helg

Det blir en ypperligt lugn och skön fredagskväll för mig! För ska jag till Boden, min kusin Hanna fyller år i morgon så vi ska dit och fika lite senare. Efter det ska jag gå och köpa massa gotta till mig och älsklingen då vi ska glutta hockey ikväll :) blir nog najs!
Hela helgen kommer faktiskt bli lugn för mig. I morgon ska ju jag och hjärtat på boxningsgalan :) Kommer nog bli riktigt roligt att se!
Juste, gjorde ju historia provet idag.. Vet inte riktigt hur det gick men jag hoppas på ett godkänt iaf!

.

Historian tar mitt liv!

Haiti

Får ont i magen när jag ser den här videon..



ksbvSLL

just tagit mig en lång och varm dusch, väldigt skönt! Har inte tränat något idag då jag tränat flera dagar i rad, så tog en vilodag. Fick också två vip-biljetter till boxningsgalan som är i pontushallen på lördag, så har bjudit med mig Erik :) kan nog bli riktigt skojsigt!
Men nu ska jag göra mig klar, pappa kommer strax hem så då ska jag snart ut och övningsköra! Ville bara visa att jag levde ;) haha

outfit

Denna outfit hade jag absolut inte tackat nej till! Men tyvärr så kommer jag aldrig ha råd med den.. Men fyfan vad snygg den är, helt underbar! Kängorna och jeansen skulle jag fasen kunna döda för, utan tvekan!

Bikerjacka - 2 965 kr
Jeans - 1 185 kr
Oversize tröja - 980 kr
Kängor - 9 635 kr
Väska - 10 130 kr





mes

Var på afro med Josefine tidigare ikväll, och det var helt underbart! Svettigt som tusan, men de ger! Så vi har bestämt att vi ska gå på det varje måndag :) Och i morgon är det core som gäller!
Ska nu gå och lägga mig tidigt för en gångs skull. Och i morgon bär det av till Piteå, tror de var nå "Framtids mässa" eller nå liknande? Kan nog bli trevligt.
Och bara för att någon mesig liten idiot ska kommentera och ha sig anonymt som vanligt om att jag är så ful och lalala så tänker jag lägga ut dessa skor igen. För JAG tycker dom är skitsnygga, och det är JAG som kommer använda dom om jag köper dom inte DU? Fast det kanske var för svårt för dig att förstå? eftersom du verkar ha jävligt svårt för dig att förstå att du fan inte behöver kommentera om du inte kan stå för vem du är! Omogna lilla skit!




to die for

Dessa pjux sitter jag just nu och dregglar över! Vill ha, Måste ha.

pip

Ledig idag, så jag hade planerat att sova länge! Men Amelia lyckades ringa och väcka mig, din jävel ;p Låg vaken ganska sent igår och kikade på Gossip Girl så är väldigt trött just nu!
Tänkte göra nå ätbart nu, men ska vänta en stund till tills Amelia kommer (hon börjar inte förens två och ville inte sitta själv i skolan) ifall hon också ska ha någon mat :) För övrigt blir det nog en väldigt lugn dag idag! Övningsköra och afro ikväll är allt jag planerat :)

alla hjärtans dag

Jag började min dag med en promenad ner till Erik i den stekande solen i full skotermondering (för långa täckbyxor och 3-4 storlekar för stora skor + ryggsäck) och de var svettigt vill jag lova! Vi skulle nämligen ut på en liten skotertripp med Jennifer, Danne och Per. Det var riktigt kul och mysigt! Grillning och massa skratt. Stor eloge till Per som orkade tolka på snowboard efter skotern hela tiden! Vi måste verkligen åka ut flera gånger. Det som gjorde dagen ännu bättre var det underbara vädret, de var ju riktigt soligt och varmt!

Efter skoterturen åkte jag och Erik hem till han. Av med alla kalla/blöta kläder och så kröp vi ner under täcket och såg klart 2012, filmen var sådär. Efter filmen väntade badkaret på oss, och de var riktigt mysigt!

Älsklingsmaten fick jag till middag hemma! Fick även en liten present, hårlotion och spray från got2be <3 Lindt chocklad och geléhjärtan. Gav faktiskt ingen present till Erik i år vilket jag gjort alla andra år, fast jag tycker att det räcker med att man bara umgås för det är ju inte presenterna som gör dagen, eller hur?
Jennifer och Danne


Danne och Per


Danne


Kollar man riktigt noga ser man Per i luften på Snowboarden!

natti

ska faktiskt gå och lägga mig nu. Vi ska nämligen ut och åka skoter i morgon :) Som jag längtat! Jag, Erik, Jennifer, Danne och Per tror jag de blir. Grilla och allt sånt där mysigt! Blir en bra och mysig start på alla hjärtans dag!


lördag

Lördag förmiddag är alltid lika seg! Igår blev det utgång, och jag hade riktigt kul! Ännu roligare blev de när Danne, Erik och co följde med :) Sov sedan hos mitt hjärta, mysigt! Gick hem från han vid tolv då han skulle ut och köra skoter med Danne. Vill också köra skoter!

Hur som helst har jag ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll. Hade velat hitta på något med erik, danne och högen. Vi får väl allt vänta och se!
Kommer bilder sen när jennifer skickat :)

plätt

Just ätit plättisar, hela tre stycken! Mätt som bara den.. Ska nu ta på mig ytterkläderna och kila ut med lillprutten en sväng så han får göra sina små behov. Funderar även på att gå ner på StiL lite tidigare och promenera/springa innan bodypumpen börjar halv åtta. Men orkar jag?
I morgon är det äntligen helg. Känns dock som att denna vecka har gått oerhört fort, kanske pga våra ypperligt korta skoldagar, vem vet? Men i morgon är de ju fredag då. Ska mest troligt festa i morgon, med Anna och Jennifer och sedan gå ut :) Hoppas dock på att DB, Pöööörn och Erkiperki hakar på, för de hade nog varit grymt kul! Så om någon av er läser de hära så följ med ut! De kommer bli supernajs. Jennifer och Anna vill också att ni följer med!

visste ni..

att jag vill - bli rik
att jag har - världens bästa vänner, familj och pojkvän
att min senaste kyss - Var i förrgår
att jag lyssnar mycket på - musik
att jag funderar på - att pysa till Norge med Amelia och jobba i sommar
att jag pratar - snabbt som tusan
att jag inte gillar - falska personer
att min första riktiga kyss - var för flera år sedan
att jag avskyr när folk snackar - dynga
att kärlek är - en vacker grej
att jag gillar - Erik
att jag alltid kommer att - prata fort
att jag är förälskad i - Erik
att sist jag grät var - för kanske en vecka sen eller nå
att min mobiltelefon är - seg
att när jag vaknar på morgonen - vill jag skjuta skallen av någon
att innan jag går och lägger mig - borstar jag tänderna och tvättar bort sminket
att idag har jag - varit i skolan för en lektion på 45 min...
att jag just nu tänker på - hur najs de kommer bli med bodypump ikväll
att i kväll ska jag - bränna fett
att i morgon kommer jag - vara i skolan sen festa
att jag hoppas - att jag får ett bra jobb med mycket pengar
att jag verkligen vill - fara utomlands med mina närmaste vänner nu!

body

Nyss varit på bodystep, just ätit lite mat för att få tillbaka lite energi! Bodystep för övrigt var inte riktigt min grej. Kände mig helt lost! Ingen kordinationsförmåga fanns överhuvudtaget hos mig.. Kanske måste gå på de ett antal gånger för att kunna hänga på i övningarna/tempot. Men de var sjukt svettigt vill jag lova, fyfan! Blev en ytterst kort sväng i gymmet med josse och blomman efteråt för lite mage. Men nu är de bara duscha och ladda om för bodypumpen i morgon :D Är taggad som fasen! Längtar ännu mera till afron på måndag!

För övrigt idag så har jag inte varit i skolan. Vi arbetade med vårat svenskaarbete hemma hos Anna istället. Det blev även en hel del surr om sommaren också, och gud vad najs de kommer bli! Lite utomlandsjobb (förhoppningsvis) och sedan Turre i någon vecka. Kommer nog bli toppen eftersom jag kommer vara med toppenmänniskor som Amelia, Jennifer och Anna :)

en liten önskelista kanske?

Synd att man inte fyller år eller att de snart är julafton, för då hade dessa grejor toppat min önskelista!
Dessa oemotståndliga plagg är från Forever21 och Have2Have

Forever21

Have2Have





olivgrön

Fick aldrig med mig Erik till Piteå, fast jag hade nog inte förväntat mig att han skulle följa heller lat som han är! Sorry för mycket tjat om balklänningar hit och balklänningar dit.. Men när vi kom till Cindirella fick jag prova klänningen igen med skor och med axelbandslös bh för att se om den behövdes sys upp/in osv :) Är så kär i klänningen! Den är typ raka motsattsen för det jag hade tänkt mig att ha till balen. Hade tänkt mig en stor "pluffsig" barbieklänning, men icket sa nicket! Och de jag är mest "chockad" över är att jag valde en klänning som var olivgrön! Inte alls min färg, men tycker själv att jag passade jättebra i den färgen när jag är så mörkhårig :) Så nu är klänningen äntligen min och hänger så fint under trappen för 2900 kr!

Köpte även ett par snygga svarta dojjor till studenten, som jag även ska ha till balen. Praktiskt om inte annat! Inte dyra heller! Dom gick för bara 399 kr, som hittat :) Snygga som tusan är dom också ;)

Nu tänkte jag se Vinterspelen i Åre 2010, eller iaf kika om de är värt att se ;) Efter de så ska jag nog faktiskt sova! Känns som att jag behöver komma i säng i tid för en gång skull, är trött redan nu..

tisdag

skönaste skoldagen! 8.15-11.00 :) men idag var den extra chill! Började med att vi hade ellära i kursen arbetsmiljö och säkerhet, och då skulle vi bygga ihop en skarvsladd, hur simpelt som helst! Den som inte klarar av de, ursäkta mig men den måste ha allvarliga fel! haha Fick även åka bil från skolan med Anna idag, väldigt skönt!
Hade hunnit vara hemma i ca 10 minuter så ser jag att Erik till min förvåning kommer upp på bron :o Stackaren var utelåst :( hahaha Så vi har kikat tv och myst på :) Försöker nu få med han till Piteå eftersom jag ska dit och fixa till balklänningen, ev kortas av osv.

fyra


Bodypump

18.00!

sol

Blev inte en så tråkigt kväll igår faktiskt. Var ute och promenerade och gick förbi Erik, där jag stannade kvar resten av kvällen :) Var faktiskt supermysigt! Älskar dig <3
Idag är det riktigt fin väder ute! Kände att jag verkligen inte kunde sitta inne när solen lyste så fint, plus att de bara var -5 grader :) Så jag tog på mig kläder och drog ut på en promenad! Gick faktiskt en liten sväng på isen och runt lite överallt :) Men skönt var det iaf! Fast hade varit trevligare med sällskap.  Men nu sitter jag iaf och dricker vatten och äter rostade solrosfrön, supergott! Ska strax duscha, en riktig långdusch ska de bli!
Var ju och tränade med pappa igår, biceps, triceps och lite mage. Och när jag vaknade idag trodde jag fan att jag skulle ! Fyfan vilken träningsvärk jag har i armarna, helt sjukt! Och träningsvärken i magen sitter fortfarande i.. Har bokat in bodypump i morgn eftermiddag också, längtar!
Ikväll blir det nog att bara ta det lugnt! Ska beställa min studentklänning när mamma kommer hem också :) Hade hittat en annan förut från Stylebystars men den fanns inte kvar i min storlek :( men har hittat en annan superfin nu :)

lördag

Åkte med mami och papi till Piteå idag för att gå på Cinderella och kika om dom hade nå balklänningar. Hade inte så höga förväntningar, men jag hittade faktiskt äntligen klänningen jag ska ha på balen! Grymt nöjd. Föll för den direkt! Och de var inte alls en sån färg eller modell jag hade tänkt mig att ha, men den satt som ett smäck! Perfekt helt enkelt! Sedan gick vi en snabb runda på stan och tog även en fika, jordgubbscheezecake och cola!
Efter trippen till Piteå for jag och papi ner på Stil för att träna lite! Inge kondition idag utan bara gymmet. Biceps, triceps och lite mage blev de! Hade redan träningsvärk i magen sedan idrotten med pilaesbollarna så de var sjukt skönt att träna med den ;) haha Och jag känner redan nu att mina armar kommer vara som maskar i morgon.. Men jag gillar träningsvärken!
Nu för övrigt har jag nog så tråkigt som man bara kan ha.. Finns inget att göra, ingen att vara med för den delen heller.. Eller hade kunnat åka till Amelia men då var jag tvungen att åka hem så tidigt för att papi inte orkade sitta vaken, och då kändes de inte värt att fara.. får ta de någon annan dag :)
Så nu tänkte jag faktiskt ta vara på den här tråkiga dötiden och vara lite hurtig iaf, så jag ska klä på mig och gå ut på en promenad :) Hoppas jag inte fryser ihjäl bara!

Tisdag

Är så sjukt less på skolan nu! Åker i princip till skolan bara för att sitta i matsalen, för vi gör inget på våra lektioner så de känns så ovärt att ens åka dit.. Idag pratade vi iaf om studenten, bestämde lite kring flaket osv, men nu har vi iaf ett flak fixat :) Kan inte förstå att de snart är studenten och att detta är min sista termin i skolan! Helt sjukt. Och på tal om avslutning etc. så var jag även idag och kollade på balklänningar :) Har hittat en jag ska beställa i morgon, fast måste dit först och måtta osv så jag vet vad jag ska beställa för storlek :) Den blir nog najs!
Men nu ska jag ta de lugnt, duscha och sedan invänta finalen av Paradise hotel :D Har hört av flera att dom vem vem som vinner paradise och vem de är osv, och jag vill inte tro på de, för jag hoppas på en annan :)

spöke?

Igår (söndag 31/1) så började jag dagen med att vakna upp vid sidan av Amelia! En riktigt härlig lördagskväll hade vi! Sedan blev jag bjuden hem till Erik för middag och fika eftersom han fyllde 19 år :) Grattis igen snygging! Har inte köpt någon present åt han ännu.. Men han får den om någon dag :) Sedan var vi bara hos han hela kvällen, lyssnade på musik och myste :) Sedan kom Anna och Jennifer så for vi till ErikB där även Oscar var. Mycket trevligt :)
Sedan blev de Kvantum och vidare hem till Anna, där vi nu har konstaterat att de spökar! Väldigt läskigt om jag själv får säga de.. Eftersom de är massa konstiga vita "märken" på hennes köksskåp på alla bilder vi tog i fredags, så vi började fota lite nu när vi upptäckte de, och även fast vi torkade av skåpen ifall de bara skulle vara nå smuts så var märkena/ljuset kvar.. Jävligt läskigt!!! Och när både Erik och Oscar höll sin hand på skåpet så blev märket/ljuset inte bara på skåpet utan även över deras händer!! Fyfan får gåshud..
Men nu ska jag börja runda av, ska försöka sova så jag kanske tar mig upp i morgon!
Natti!

RSS 2.0