...

begravningen var superfin! har aldrig varit in i morjärvs kyrka, men den var jättemysig och liten.
allt brast när vi skulle gå fram och lämna en ros på kistan.. så jävla hemskt att se farmor, ivan, marcus, marie och alla så ledsna. då blev jag ledsen! så de var hemskt jobbigt. 
efteråt samlades vi alla i församlingshemmet, vi åt smörgåstårta och drack té. sen vart de tårta. varför ska man äta tårta på en begravning? dom läste också upp massa telegram osv.
innan vi åkte hem gick vi också till kyrkogården där dom hade hissat ner kistan. superfint <3

har inte ens förstått att du har gått bort Berit, och de kommer ta ett jäkla bra tag tills jag gör de också!

Till minne av Berit Cecilia Drugge <3

Men nu har jag hur som helts gjort klart min rapport. men mitt world är typ knäppt så kan inte göra fotnot.. så får göra de i morgon på skolan. ska gå ner och käka pizza från igår för nu börjar jag bli hungrig. sen ska jag och kika fotboll i boden!



onsdag

har inte så mycket att säga just nu förutom att begravningen var jättejobbig! men nu ska jag skriva rapport

wiihoo

var på kvällsöppet med emelie idag :) träffade frida och nillo där också : )
de jag hittade var den randiga tröjan jag kollat på ett tag, och en svart typ tunika/linne, ett pösigt ;D 
sen gick jag, emelie, eb, ray och eb´s kompis och fikade på roasters, riktigt mysigt!
men nu är jag hemma, har nyss sett desperata och nu ska jag nog ta en liten macka och sen sova :)

i morgon är ju begravningen. känns tungt! men de ska nog gå bra.



tisdag

ja, träningen igår gick inte så bra för min del. fick så ont i benet så jag inte kunde fortsätta.. vettetusan hur de här ska gå.. men vi var iaf hela fem pers på träningen, härligt att folk inte ens orkar pallra sig till träning bara för att de regna!
skyndade iaf till erik sen, sov där osv :) myyyys <3 älskar dig mest av allt hjärtat! inget utan dig.

skoldagen har för övrigt varit riktigt onödig..
sen gick jag på stan med emme ett tag, köpte nageltippar :) funderar på att stoppa på nu?
men ska in på stan med en buss som går fem i 6 också, kvällsöppet på gina :) vet iaf att jag ska köpa en tröja!

har nästan skrivit klart min rapport. men hade inte alla källor här, upptäckte att jag hade kvar lite grejer i skolan.. fuck!

i morgon är jag ledig. ska ju på bergravningen i morjärv som börjar 11.00. inte alls kul.
har aldrig i hela mitt liv varit på bergavning. men så kommer de som en bomb! 
två begravningar samma månad! hjälp.
först gammelmommos och nu berits. fyfan vad jobbigt! jag orkar seriöst inte.


Gammelmommos begravning var iaf jättefin!


regn?

eehh, jo! de regnar för fullt. och jag ska strax på träning. inte någon pepp alls i de här fucking vädret! vad hände med soljäveln?

hur som helst gick jag på stan på hålet, köpte en t-shirt från Solgården jag velat ha länge. en vit, med Heidi Klum. tror de flesta vet vilken jag menar?: )
men nu är jag hemma. just bytt om för träning. och sen ska jag bara hem snabbt och göra mig klar sen blire att traska ner till erik och sova där :)

den här veckan är lugn och kort!
dagen idag, gick snabbt. ingen lång dag i morgon. onsdag är jag ledig, ska på Berits begravning : (, sen på tordag kanske vi bara går halvdag :)
hoppas på en trevlig valborg. erik skulle typ på grace med danne som vanligt. de suger! ville verkligen vara med han.
men har pratat lite om att vi kanske ska vara hos en och typ grilla och så. så de blir nog mysigt om de blir av :)



on my way

ja, nu ska jg snart gå  till bussen. 10.28 går den för att vara exakt :) men får inte tag i erik :o han sover ju garanterat, men så tråkigt att fara till skolan själv utan han.. 
men för övrigt så är de sjukt fint väder idag :) hoppas de håller i sig : )
går till fem idag, så de är det ända negativa, men direkt efter skolan ska jag på stan och kika på en tröja, sen till farmor och käka palt.. inte alls sugen på de!
och ikväll blire träning klockan sju, sen mest troligt till erik :)

I morgon är det kvällsöppet på Gina Tricot, från 18.30 till 21.00 tror jag de var : )
då är de 20% på allt i butiken man handlar.
någon mer än jag som ska dit? :  )

träningturneringen

i några bilder..

 
Jag och Joss sorterade godis : )

 
Roy var på hugget med kameran!


Jag, Hanna och Frida påväg till omklädningsrummet.


Från vänster övre raden - Bella, Amanda, Hanna, Magda, Laura, Joss, Emma, Julia, Hanna.D, Viktoria.B
Från vänster nedre raden - Aisha, Frida, Jag, Malin, Viktoria.F, Josse, Anna-Lena, Cissi 

helg

förlåt för en dålig uppdatering, men har verkligen inte haft tid!

Lördag - vaknade klockan 6 av väckaren. sju var det samling på porsöplast. första matchen spelade vi mot alvik, men förlorade med 1-0. andra matchen spelade vi klockan tolv mot malberget, då vann vi med 1-0. så då hade alla lag i gruppen lika med poäng så de blev lottning. och vi hade den otoliga turen att komma etta i gruppen genom det så vi spelade final kvart i fyra mot assi. den matchen slutade 3-2 till assi.. men vi kom tvåa iaf =) glad att erik kom och kikade också : )

tacos till middag med pappa och erik, duschen och fix, sedan cyklade vi och sebbe till björx och träffade hanna, danne och per :) vi hamnade tillslut på ormberget och grillade. nicke, krille, jake, norén, josse, johanna och erica kom också :) sist men inte minst kom dara och isak : )
trevligt men sjukt kallt! sov hos erik sen :) vaknade på naten av att jag hade världens magont. de var helt sjukt, hade så ont så jag höll på spy..

Idag - vårmässan med mamma och vickan. startade med en souvas kebab <3 de jag hade sett fram emot, och de var så gott! vi lyssnade också på Anna Skipper : ) duktig! vart helt tagen och inspirerad av de hon sa. började verkligen att tänka till!

men nu är jag hemma. väntar på att maten ska bli klar. laxknyten och sallad :)
sen kanske erik kommer hit :)

the past


Jag saknar er så det gör ont.


fredag idag då!

ja nu äre helg! 
bokade klipptid idag också, den åttonde maj, och då ska jag även tona av håret, och färga lite ljusare slingor så de blir fint till sommaren :)
sen mötte jag upp min älskling i stan och vi gick till norrbottens teatern där vi fått biljetter av matte som spelade danny i deras Grease musikal :) den var bra! och matte du var grym!! så jävla härligt när någon bjuder på sig så dära : )

men nu är jag hemma, skulle vara med erik men jag får fanemig inte tag i männskan? han kan möjligtvis ha somnat om jag gissar rätt. men ska iaf sova tidigt som tusan idag! eftersom jag har samlig 07.00 i morgon på porsön.. känns inte så där direkt frestande, men ska bli kul med match :D

nej nu ska jag försöka få tag på min andre halft. men de blir nog utan lycka tyvärr ;p kommer garanterat få tag i han när jag ska sova.. typiskt! men hoppas han kommer på matcherna i morgon :D

08.00-08.55 Lira bk - Aviks ik
12.00-12.55 malbergets AIF - Lira bk



jo

har just lagt mig i sängen, och nyss duschat. har haft träning på porsöplast. gick bra till en början tills mitt vänsterben började säga ifrån igen.. blir så less! kan man aldrig få träna utan nå förbannade skador? får massa knölar på kanten av skenbenet. vet inte riktigt varför :s så vilade typ sista trettio av träningen för anna sa att de var lika bra.. jörgen sa att de kan vara början till benhinneinflamation.. FUCK! inge sånt tack.

aja, ska börja knyta mig nu, orkar inte med en till dag att vara trött =)



sun

ja, ännu en superhärlig dag! tacka gud :) de ska bli 13 grader varmt i morgon :D sjuuuukt najs! nu är sommaren påväg =) "peppar, peppar ta i trä!"
kom nyss hem, farmor har varit på finlandsbåten för någon dag sen och då fick vi lite karra och jag och vickan fick Naomi Cambell at night parfymen =) löööv it <3

igår vare som sagt tränign och de på kvällen, somnade efter skolan därför jag inte skrev nå :) träningen gick jättebra, har ju inte tränat på två veckor pga förkyldningen, men jag kände mig inte helt efter öven fast min kondis har svikit =) träning ikv också, skönt när de är så soligt!
längtar verkligen till helgen. för då har vi träningsturnering från åtta till sex, alltså hela dagen på porsön :) kul! blev uttagen till laget också ;D

nej nu ska jag göra mig mat, sen blire träning!

gräs

ja, idag blire inte mycket att säga. har en enorm huvudvärk just nu! vaknade också nyss. sovit sedan halv fyra. underart skönt och de behövdes! har börja bli trött varje dag efter skolan :o vad fan är problemet med mig?

skolan var lugn, satt mest ute i solen :)
erik sov här i natt, supermys bejbi <3
nej nu ska jag ta mig i kragen och göra nå vettigt. fotbollsträning 20.30 - 22.00, shit vilken härlig tid! not..

solsolsolsol

I´m in love with the weather! shit vad härligt de är ute alltså! sommarkänslorna bara florerar! nu är de nära.
för att vara exakt så är de 52 dagar kvar till skolavslutningen, alltså med helger :) måste typ börja kika vad man ska ha på sig då, alltid bra att vara i tid! annars blir de den orginella stressen med att allt är slut och de inte finns nå storlekar kvar..
och de är 114 dagar, med idag tills vi åker till turkiet brudar :D kuuuuuuuul! fyfan vad najs de kommer bli alltså!
kan helt seriöst inte sluta tänka på de. glassa på stranden, äta god mat och partyyyyy! hojjaaa

men hur som haver mina vänner så har jag kommunikationsprov i morgon.. vilket betyder att de är hög tid att jag börjar plugga.. orkar inte. Flo rida - right round pumpar ur högtalarna och solen skiner utanför fönstret. inte fan har jag någon lust att plugga då inte.
iaf så ska kanske erik komma hit och sova sen :) hoppas!



yo

jag har ont i min vad! väldigt ont! jag tror jag har växtvärk. jaaaa jag växer :D

hur som haver har jag inte gjort ett skit ikv, skulle ju fortsätta städa rummet, men de blev inget med de. såg ist på färjan 2 och csi, med en kopp norrskens té. så gott <3
har ätit väldigt mycket mat som innehåller mjölk kom jag och tänka på, med tanke på hur ont jag har haft i magen hela dagen! glass, tårta, potatisgratäng och hamburgerdressingen på hamburgaren.. inte bra!

men iaf, jag funderar på att sova typ. hade varit riktigt skönt att komma isäng tidigt fast jag börjar kvart i tio i morgon! orkar inte vara trött varje dag!
men jag får inte tag i erik.. måste ju säga godnatt till han! de gör jag alltid innan jag ska sova. panik!

glömde nämna linnet jag köpte idag på bikbok samtidigt som brillorna ;)

OBS! köpte ett grått, INTE ett blått!


måntaaaaag

shit vilken härlig dag alltså! började min dag hemma hos erik eftersom jag sov där :) mysigt! skolan började kvart över elva med idrott, promenad för mig eftersom jag är förkyld.. gick sedan med emelie till stan som skulle göra ett pass och sedan vart de lunch på max :) de satt fint! har ju som sagt ett väldigt långt hål på måndagar, från halv ett till tjugo i fyra.. så vi traskade tillbaka till skolan och väntade på lektionen.
när jag då väl kommer till språklådan ser jag en lapp på dörren där de står "teckenspråk intställ! hemma med vård av barn"
KULkulkul, jävligt irriterande!!!!! gaaaah fick damp.
gick till stan, IGEN! mötte mor, köpte blommor till farmor eftersom hon fyller 67 idag :) grattis! sen så köpte jag äntligen mina älsklingar från bikbok :) 99 :- eller mamma betalade =)

nu har jag äntligen pluggat lite kommunikation till provet på onsdag. kommer nog gå åt skogen skulle jag tro!

och fyfan alltså, nyss när jag kollade ner på golvet mot min "klädbetjänt" och mot skorna som står på golvet där brevid, bland annat mina nya svarta med kilklack, jo, vad tror du jag ser då? en fet jävla gul pöl!!!!! panik!
milou har tagit sig in i mitt rum förmodligen igårkväll eller nå och pissat där! eftersom de var torkat.. men förfan mot mina nya skor! helvete hundfan. så nu är de nå fläckar på klacken. skithuve! mamma får ta hand om de där..

Ny glajjorna!                                                     Grattis tanta :)
  

hej

for som sagt på f16 match på tuna mot Morön om tredje fjärde plats! för de första var de typ orkan ute! först var de sol, sen orkan, sen snö och sen kom de regn?
var iaf med Joss där borta :) de var en riktigt spännande match, vi käkade hamburgare och kunde inte sluta skaka av spänning! tjejerna tröck på och stressade riktigt bra! matchen avgjordes tyvärr på straffar, mina nerver klarar inte av de! de verkade ingens nerver göra! men dom vann på straffar iaf :D så grattis brudar!

sen for jag, pappa och sten och kollade damfinalen mellan notas och infjärden på bergnäset. Notas vann finalen med 3-1. tyckte synd om infjärdens inhoppande målvakt. hon var handbollsmålvakt, inte fotbollsmålvakt!

men nu är jag hemma, har ätit kyckling och nudlar till middag, mums! 
nu ska jag då fortsätta städa mitt rum. har bytt sängkläder och nu ska jag dammtorka!
ska sova hos min bejbi sen :)

sista dagen

ja, idag är det sista dagen på detta påsklov, rikigt sorglig faktiskt! men jag har faktiskt haft ett riktigt bra påsklov, men härliga människor. skotermys, mys med erik, party och allmänt häng! lovely.

igår eftermiddag gick jag ner till erik, danneb var där också. (han som bad mig komma ;p) vi satt hos erik en stund innan vi for med bilen och hämtade sebbe för att åka till stan. våra planer för kvällen var att gå på bio, vi ville egentligen se Watchmen men den gick inte så vi bestämde oss för att se Boat that rocked. de var inte den bästa film jag sett, men den hade sina bra och sina dåliga stunder :) men den var rolig! 
sov sedan hos mitt älskade hjärtegull :) 
Vi har våra planer, hoppas de genomförs bejb <3

nej nu ska jag ta mig upp på mitt rum och börja städa lite, och sen ska jag se f93/94 från utvecklingslagets match :) men mitt rum ser iaf hemskt ut! mamma har bestämt att vi har en "städ-dag" idag.. känns inte så lockande. men de kanske är de som behövs för att jag ska orka ta tag i de? måste verkligen städa!


ja!

party för hela slanten igår! vilken kväll alltså!
kvällen började med middag med emelie, amelia, sandra och frida i farmors lägenhet i stan. fläskfilé och kroketter :) de var helt underbart att sitta ute på balkongen och käka, vilka sommarkänslor! fan känslorna försvann ganska snabbt när man såg att de började falla snöflingor..

halv åtta åkte jag sandra och emelie med bussen till örnäset. mötte upp danne, per elin och co. vi gick då till erik och där var det massa folk! vart en rikigt kul kväll, shottar och cider! lite dystert under endel stunder men lika glad sen :) riktigt trevliga människor :)

sov i stan i lägenheten sen eftersom jag skulle jobba på Staren med några från laget klockan åtta på morgonen.. (de var ett jävla slavarbete måste jag säga!) cutta mig i fingret med knivjäveln också!

men iaf, så gick jag hem från örnäset till stan, gick först med danne och alla, men när jag vände mig om var dom borta :s:s så blev en rask jävla promenad själv till stan. lite läskigt!

men nu är jag hemma, ska strax hoppa in i duschen sen bada milou och sedan äta enchiladas till middag och panacotta (stava?) till efterrätt :D
sen ska jag mest troligt vara med erik om jag får tag i han, och kanske danne och co :)

hosta

usch och fyfan vad jag har hosta! de bara river i hela halsen, blod smakar det också.. täpp i näsan är jag för den delen också.. huvva!
är hos erik nu,han är i duschen :) vi ska till mange och sen till sebbe och sedan vidare till affären.

i morgon ska jag och mina älsklings bruttor ha tjejmiddag och mys i farmors lägenhet :) kul! sen blir de mest troligt party efteråt!

juste, skorna jag fick var så sjukt snygga på! dom kommer användas flitigt i sommar!

bilder

My lovely shoes!

   
 
 
 
 
 

back to town

var i överkalix med sandra och emelie från onsdag kväll till i måndags. de var riktigt kul! vi har bastat, spelat kort i massor sjungt singstar så att stämbanden håller på att rasera, och vi han även spendera en torsdags kväll i kalix med marcus på skoter crossen :) vilket var riktigt kul att se på!
dock har ju inte påsklovet bjudit på så varmt väder förutom i måndags då solskenet dök upp :)
snabba som vi var upp från sängen, käkade frukost, klädde på oss och la oss på ett liggunderlag i snöhögen i ca 2-3 timmar :) så sjukt skönt! men har dessvärre blivit riktigt förkyld.. har varit det sen i lördags typ.. hemskt jobbigt! hostar som en psyk.
men på måndagen vid 4 tiden kom mamma och pappa och hämtade oss så då bar de av till stugan i morjärv :) riktigt mysigt det med! där blev det en hel del sköterföre och en massa bobåkning :D vi han även med att pimpla lite och jag lyckedes dra upp tre stora firrar :D

men nu är jag hemma :D eller kom ju hem igår =) for direkt ner till min älskling :) mys! sov här också.
men erik sover nu.. för han var vaken hela natten så han somnade typ när jag vaknade :s kul.. ska försäka väcka han snart :)
när jag kommer hem sen tänkte jag lägga in lite bilder från veckan =)

juste, mina gladiatorsandaler och svarta kilklackspumps har kommit :D

sol

Sov hos min älskling i natt trots allt :D skrev med han på msn kvart över elva att jag skulle sova, så frågade han om jag ville komma till han och sova, så de gjorde jag. mys <3

ja idag var de äntligen sol ute! de har varit sjukt najs! men nackdelen med de är ju att man måste sitta inne i skolans tråkiga och gråa lokaler och arbeta.. inte de man vill när solen äntligen tittar fram!
men jag har iaf hört att de ska bli 9 grader varmt på fredag :D kan ju hoppas att de blir mer, men shit vad härligt alltså!
kommer bli så kul med emelie och sandra i överkalix! 
Två underbara personer, mys, bastu, flåda med gotta, skoter och stek i solen <3 kan de bli mycket bättre på påsklovet?

på tal om annat så håller vi på skriva en svenska rapport i skolan. sjukt jobbigt!
skriver om kvinnomisshandel och deras barn. ändå ett stort ämne så de är inte så svårt att hitta fakta om de. har suttit i typ minst två timmar efter skolan och letat massa fakta. har gjort klart framsida och inledning :) nu slipper jag då stressa sen!

justee, erik klippte sig idag :D fyfan vad söt han blev =) hojja! ville bara käka upp han!





mitt liv

jag kan inte berätta med ord hur mycket du betyder för mig älskling!
vad skulle jag göra utan dig hjärtat?
är inte hel utan dig.

Erik - Har jag berättat för dig hur mycket jag älskar dig?:)

Jag dööööör, fyfan vad jag älskar dig!

 
 

min påsk? din påsk?

vad händer under påsk? vad har du planerat?:)
själv ska jag till överkalix med sandra och emelie nu på onsdag till måndag, då åker jag med bussen till morjärv och far till stugan någon dag :) skönt att komma bort =)
emelie följer mest troligen med till stugan, om inte erik göre :)

juste, de var inte de jag gick in för att skriva.
alltså mensbloggen.blogspot.com vad är de för fucking jävla no lifers? alltså jag vill bara spy på dom! är de bara jag som tycker de är jävligt grisigt?
vem fan vill veta att nån anna larsson har så mycket mens att de rinner i strumpbyxorna för henne varje gång? och att hon har menast på en vante? äckel säger jag bara!
och någon sara som tydligen har så tråkig mens så hon inte har något att skriva om..
alltså seriöst, vem fan vill veta när ni har haft mens brudar? spara de till någon annan va!

måndag!

skön dag måste jag säga!
idrottslektionen var sjukt jobbig! springa hela tiden, jävla kondition! hojjaa.

käkade middag med emelie på stan på kebabhuset :) sjukt gott!
sen for vi till henne, drack kaffe och fikade, låg i sängen en och en halv timme och surra :) mys!

nu är jag då äntligen hemma, ska strax gå upp i duschen, eller så gör jag de i morgon, får se vad de slutar med :)

jag - jag käkade på kebabhuset för första gången idag :D
Pappa - åt du kebabkött?
jag - ja, en kebabtallrik, hurså?:o
pappa - dom brukar inte ha så bra kebabkött där.. hört att en del fått ganska ont i magen typ.
jag - är du seriös?:ooo
pappa - ja

Shit alltså! har ont i magen.. inbillning eller är det på riktigt?

helgen som gått

förlåt för dålig uppdatering!
men min helg har sett ut så här 

Fredag - gick från skolan tidigare för att åka med mamma och vickan till Piteå Älvdals sjukhus för att hälsa på pappa :) han har ju äntligen fått en ny höftkula! allt var bra med han osv. kvällen då. jo den spenderades med erik, sebbe och co, vi var hos nicke och endel spelade poker :) var inte där så länge för de vart så långtråkigt ;)

  

Kvällens outfit!                                            


Lördag - vaknade av väckaren tidigt som sjutton, 07.05 för att vara exakt! (sov också i pappas säng och höll mamma lite sälskap! som när man var liten)
Anledningen till att vi skull upp så tidigt var för att vi skulle till blackis i svartöstan på scrapingmässan som mormor skulle sälja på. så vi bokade ett bord där och satt och scrapade :) kul vare!
sen vid tvåtiden åkte jag och mamma en sväng till pite och hälsade på pappa :) han kunde gå med kryckor utan att halta!! shit, har inte sett han  gå normalt på svinlänge, eftersom han haltat i typ 4-5 år nu.

Kvällen spenderades med en hög massa folk!
gick till danneb efter middagen, där befann sig även erik och sebbe :) på löpande band kom jeppe, nicke, jocke, per, hanna och rakel :) (vet inte om jag glömde någon?)
kvällens planer var då alltså bio! Fast and Furious ofc :D Alltså kan man säga nå annat än att Vin Diesel är nå galet het? ehm, nej! Ge mig han! alltså hans muskler, raoooorrr ;)
efter bion träffade jag sandra och emelie och de var trevligt värre :D
sen hamnade vi hemma hos sebbe för lite kortspel :)
sov hos mitt hjärta <3

Idag - vaknade hos erik tidigt för att mamma ringde och frågade om jag skulle med till svartöstan igen, och visst, varför inte :) gjorde mig snabbt klar!
idag när vi var där scrapade jag inte, utan jag gjorde smycken isf :) de är sjukt kul och inte alls svårt :)
har ju pysslat lite med de förut. så vi köpte massa roliga grejor från ett företag om heter pagoni (pagoni.se)
Men nu är jag hemma, ska käka snart och sen gå till min älskling :)
Juste pappa har fått komma hem idag också :D

Armband med runda länkar på där det står
Peace, Trust, Faith, Styrka, Angel.
 

Lång halskedja med "ståltrådigt" härta.

Förlåt för en grymt dålig bild!                                           
men det är ett armband, med ett s och ett e                 
fast stoppat på med en glitterboll mitt mellan.            
       
Förlåt för ännu en dålig bild!
Ett mobilsmycke med ett B, en ängel
och en grön pärla.                    
 

Svart rem som håller upp två silvertags "sara" och "erik"



RMK

Jag har hittat min drog!

-I väntan på bussen
-Den sanna kärleken
-Alla minnen finns kvar
m.flr




torsdag

tro det eller ej, men idag var de ingen skola, utan hela bf2 har  istället varit på kulturenshus från 8.00 - 16.45.. jobbigt!
vi fick "frukost" när vi kom dit, smörgåsar och bulla, gott :) sen började seminariet. det var om Fryshuset. inte så super intressant :) sen bjöds det på buffé, har ätit godare, men efterätten var mums :D fruktcocktail och vaniljgrädde <3 smarrigt!
vi fick också lyssna på rmk, trevligt och charmig typ de dära :* det är ju han som var med i Talang.
Blev typ kär i han! haha

Men nu är jag hemma, ska bara ta de allmänt lugnt ikv!
När vi var och käkade hos farmor nyss så ringde Ivan (farmors systers man) och sa att Berit (farmors syster) hade fått nå fel i hjärtat igen, och att ambulansen från kalix var påväg. så vi tänkte inte så jättemycket mera på de.
sen så gick jag och mamma ner på stan och när vi kom tillbaka för att hämta milou hos farmor var hon jätteledsen för att dom just hade ringt och sagt att Berit hade dött.. ambulanspersonalen hade inte fått igång hennes hjärta. fyfan vad hemskt!
varför händer allt det här just nu?

aja, hur som helst, de jag inhandlade på stan var ett läderarmband och en t-shirt från bikbok, tänkte köpa ett par nya brillor också, men de får bli någon annan dag :)

Hittade ingen bild på armbandet och t-shirten, och hittar inte min kamera ;)

Brillsen jag tänkte köpa, fast i lila :)        Dessa, fast i SVART!
   

Margit Markström

Jag kunde inte hålla tårarna borta en ända sekund!
Det var så sjukt hemskt, och så jobbigt. Det värsta var nog att se mormor gråta sådär mycket, har aldrig sett de förr, och vill aldrig se de mer igen! det var hemskt.
Men begravningen var så fin, så fina psalmer.
La en jättefin stor rosa ros på hennes vita fina kista <3

Till Minne av Margit Markström
12/6 1923 -4/3 2009

Glömmer dig aldrig gammelmommo <3


 

RSS 2.0