20.00

kom nyss hem, varit på waldorf och ätit. var inge gott för maten smakade inget =( var ändå inge hungrig så. 
pratade nyss, det kommer nog bli bra att vara ifrån varandra ett tag, iaf till den tjugonde typ. ska kämpa så gott jag kan, men det kommer bli jättesvårt! men jag vill verkligen att det ska funka mellan oss, och det vill erik med <3  jag ger inte upp! 

men nu ska jag krypa ner i fotäljen och se på tv, och komma på andra tankar :) mamma ska ge mig masage också. sen blir det att se sanningens ögonblick!




                                                                                            
Mitt hjärta<3 jag gör allt för att få fortsätta vara tillsammans med dig! det kommer bli bra, vi måste bara hålla ut, men det kommer bli svårt.

1a advent

ingen julkänsla. kommer inte få någon heller. ska på skyltsöndagen nu, sen waldorf
har ingen lust. men ska försöka vara glad.

min älskling..

jag trodde vi hade det näst intill perfekt.. jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjort inatt.. grät i morse också, vilket jag inte trodde var möjligt efter allt i natt. trodde tårarna var slut.. gråter fan nu! erik jag offrar verkligen allt för dig, mitt liv om så krävs.
inatt var den hemskaste och jobbigaste natten i mitt liv, det ända som gjorde det lite bättre var att du var med och tröstade mig. dom här tre veckorna framåt kommer vara dom värsta i mitt liv. jag kommer inte klara det! det kan inte ens gå en dag utan att jag tänker på dig. jag älskar dig så förbannat mycket erik, du förstår fan inte.


partyyyyy

är hos dannepå förfest nuy:D ska snart till bergviken hos emma:D

igen

det var gott med tacos! länge sedan jag åt det. höll på somna när jag såg gossip men jag pallrade mig upp :) 
sitter nu och väntar på att erik ska svara när jag ringer, och sen ska vi väl vara med typ danne och någon? kanske tjilldricka eller fest



                                                                                   .

uppdatering

varit och julshoppat med mig själv idag :) köpte till erik, vickan och mamma så nu har jag typ inge pengar kvar =/
ligger nu i sängen och ska se nästa avsnitt av gossip :) mommo kommer hit och äter tacos med oss till middag, och sen får jag se vad jag hittar på :)

lördag

vaknade nyss. åt en lussebulla och dricker mitt julte :) sjuktgott!
ska gå och göra mig klar, duscha och allt för vi ska åka ut till storheden och kika lite, sen ska jag nog gå på stan en sväng efter de :) får se vad kvällen njuder på, blir nog inget speciellt..

00.47

har just kommit hem från danne, vi har spelat bluff ett tag, och innan de såg jag och matte idol :) alltså fuck you Johan! så jävla rätt!! och bara hon som typ höll på dö när han kollade på henne i puliken var ju så jävla patetisk så jag blev upprörd. kan tänka mig att hon tagit självmord eller något liknande nu efter han åkt ut :) synd!

jag och matte tog iaf bussen hem halv tolv från stan, och när vi var vid kyrkogården kom vi på hur sugna vi vart på maxmat, så vi hoppade av vid elgiganten och gick på max, fast det skulle stänga på en kvart ;D men vi fick sitta där även när det var stängt :) gott var det, men känner nu att det var väldigt  onödigt, för jag har ont i magen..
men nu väntar jag på att gossip girl ska laddas hem klart, så ska jag lägga mig i sängen och se dom :) har fan inte sovit hemma sen lördag till söndag :o
ska bli skönt :)

uppdatering

JOHAN PALM åkte ut ur idol,så det här är denbästa fredagen i mitt liv!

fredag

prov i samhälls idag, gick väl sådär! fikade med emelie på roasters efter skolan, en muffins och en caffe latté :)
sen gick jag på stan med sandra, köpte lite småsaker från lush :) åkte sedan till erik, och efter det gick vi hem till mig och åt middag. nu ska vi då strax ta bussen in till danne i stan :) dom ska spela poker och då blire väl att jag ska se idol :)

uppdatering

massa jävla tjorv hemma, blir så ledsen! orkar inte med de här.

är iaf hos min älskling nu, och det gör mig mycket gladare <3 vi ska se prison break och träna lite samhälls men det kommer nog inte hända.. provet kommer ju gå åt helvete i morgon!

lussebullar

idag när jag kom hem  så hade farmor bakat lussebullar :D så sjukt gott! tröck tre stycken :o
sen åkte jag till stallet, red med elina :) nu är jag hemma, väntar på mat. lasagne blire :) sen ska jag göra mig klar och gå ner och sova hos min älskling :)

uppdatering

sitter här med min hårinpackning från lush i håret :) hoppas den är bra! ska duscha sen när den är klar och sen blir det väl att träna ännu mera samhälls. orkar inte göra det egentligen för ingenting fastnar!
har inte fått tag i erik på hela dagen heller och han som skulle komma hit och vara emd mig heller, och han är inte hemma och det är ingen som är med han? han har gått upp i rök.

...

du är så jävla patetisk! Borde fan stå hora i din panna

26 november

var typ storm idag? så vi var inne med ungarna hela dagen, annars hade dom blåst bort! har varit en jävligt lugn och lång dag. typ alla barn sjuka.. kommer också bli sjuk snart! men i morgon är det iaf en lite kortare dag, slutar två :)

nu ska jag strax äta, sen ska jag kila ner på stan och kolla en jacka som mamma hade lagt undan till mig :)
sen ska jag plugga samhälls hela jävla kvällen, prov på fredag. erik skulle komma hit och träna med mig men får inte tag på pojken

uppdatering

kom nyss in. Har varit en sväng nere på stan :) köpte en hårinpackning från lush, som heter H´suan wen hua! verkade bra. och så köpte jag min ett par örhängen det var halva priset på :)
funderar just nu vart farmor och farfar har tagit vägen för dom var inte hemma när jag kom tillbaka? aja ska iaf och möte danne vid sju, sen efter det funderarjag på om man kanske ska gå och sola :) sen ikv är det dh!

25 november

första dagen på praktiken avklarad :) var rätt lugnt, så sjukt söta barn. bara ett och två år gamla ;D svinsmå! nu är jag iaf hos farmor, ska strax äta sen ska jag gå ner en sväng på stan =)
har inte så mycket annat att säga än att det är jävligt jobbigt att börja typ sju varje dag..

uppdaterar nog mer ikv!

25/5 - 06

2 och ett halvt år i morgon <3

Jag älskar dig så sjukt mycket erik, vet seriöst inte vad jag skulle göra utan dig! Jag kan prata om allt med dig. Du är så jävla underbar :) släpper aldrig taget om dig! Du är ljuset i mitt liv. Det pirrar fortfarande i min mage när jag bara tänker på att få vara med dig :) Bara känslan av att få stryka dig i håret och pussa på dina läppar gör mig helt tokig <3 Tror inte det är någon som förstår hur mycket du betyder för mig, och det går verkligen inte att beskriva med ord! Du är den ända som riktigt lyssnar på mig, som jag kan gråta ut mot och få tröst, GAAH DU ÄR SÅ JÄVLA UNDERBAR ERIK!
Vi har klarat av 2 och ett halvt år och fler borde det bli, och fler ska det bli!
Hoppar du så hoppar jag älsling <3

24 november

..och det betyder att det är en månad kvar till julafton och att praoen börjar i morgon. Julafton är kul! men jag ser inte fram emot praoen. 10 långa tråkiga vekor! kommer dö.. ska iaf och sova hosfarmor dagarna vi praoar för det blir närmare, och då kanske ma kan få sig skjuts dit varje dag ?:D haha dum jag är.
Hur som helst har det varit en lugn dag, boxning på idrotten :) kul som fan! det kommer kännas i armarna i morgon.
orkade inte gå på teckenspråket, så tog bussen hem :) nu ska jag bara gå och äta något och sen pyser jag in mot stan :)

Det klarnar allt mer och mer, nu vet jag hur det kommer att se ut i fortsättningen!

uppdatering

denna söndag har varit väldigt slapp. jag och emelie vaknade vid halv tolv, gjorde frukost till erik på sängen :) och så åt vi själva. vi smakade också julteet jag fick igår, GOTTGOTTGOTT <3
Sen har alla vi tre, jag, erik och emelie legat och pratat osv i min säng i flera timmar :) myyyys <3
sen åkte emelie hem och då åkte jag till stallet och vi körde hem erik. red jojsan en sväng :) det var lite väl kyligt idag ;p
men iaf så har jag nyss ätit, hemmagjorda hamburgare med friscobröd :) gottans!
sen halv sju så ska jag och mamma på poweryoga :) ska bli spännande! sen ska jag och sova hos min äskling :)



                                                          

IDIOTER!

Gårdagen var sjukt kul till en början, fick massa fina presenter, tack!
åt pizza och hade det trevligt, tills allt började spåra! förstöra en kompis födelsedagsfest är ju ganska snällt.
ar så jävla förbannad,hade fan kunnat slå ner vem som jävla helst, när en sak slutade kom det nå annat!
min sängbordslampa är trasig, fick gå och plocka fimpar över hela gården, öl över hela golvet i hallen, runnen öl över dörrarna i hallen. BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!! och det som är så jävla hemskt är att det är mina kompisar!
Det som är bra nu, är ju iaf att jag vet vilka jag ska ta hit nästa gång och vilka som inte ska komma. och det borde ni veta utan att jag nämner något namn!
Speciellt tack till Emelie och Erik <3 älskar er! Johanna du var också till en stor hjälp gumman :)

Ursäkta men jag måste bara få ta ut min ilsk en sista gång.
JAG BLIR TOKIG, NI BETER ER SOM NÅ JÄVLA SMÅ TÖNTFJORTISAR SOM TYP ÄR TIO ÅR. HELVETE HELLER! OCH FÖR SISTA GÅNGEN, DET SISTA MAN GÖR SOM KOMPIS ÄR ATT FÖRSTÖRA KOMPISENS FÖDELSEDAGSFEST.
MEN JAG HADE FEL..

Mina nya kompisar som emelie, amelia och co, betedde sig som riktiga kompisar jämfört med dom jag känt i flera år!

21 november

Ännu en dag avklarad. vi hade skrivningen om MR idag, kändes som att det gick ganska bra =) fast man vet ju aldrig.
Sitter nu på mammas jobb och väntar på att hon slutar, och sen ska vi och handla till i morgon.
senare kommer emelie till mig :D ska bli mysigt, vi ska och köpa karra, hyra film och sen basta :)


Kom! jo, men tjena.
Fan vad less!

uppdatering

Är jävligt less på allt som lever just nu! finns vissa anledningar, men dom orkar vi inte gå in på =)

kom då nyss hem från bodypumpen :) helvete vad jobbigt de var!! kommer garanterat att ha träningsvärk i varenda musikel i morgon.. inte kul
 men nu ska jag hoppa in i duschen :) sen gå och lägga mig tidigt!

20 november

Grymt kall dag! huvva
Hade som sagt mr-projektet på bergnäset idag, jobbiga ungar! men vi fick iaf sluta kvart över tio ist för fyra :D wiiihoo
Sen åkte jag till stallet, red ut på jojsan barbacka :) mys!
Eva ska söka en till skötare till henne då jag inte hinner vara där så ofta som hon vill.. vilket är väldigt tråkigt, vill inte dela med mig om henne till någon..

Nog om det. Ska nu gå och göra nå mat! sen ska jag nog sova lite framför tvn :) skönt det lät!
sen ikv blire bodypump med mamma :)

uppdatering

följde med min älskling när han var och klippte sig =) fast jag tyckte han skulle klippt kortare för han kommer typ ha långt hår igen på tre veckor.. vojvoj
Sen gick jag och handlade lite till middagen, för vi skulle äta hemmagjord pizza :) väldigt smarrigt! tutta på lite beasås och det blev genast mycket godare!
Nu sitter jag då här i förrådet och hänger framför en dator som är seg som en farbrors små ben, vilket inte är roligt. Får utbrott då och då..
Men på tal om annat så ska jag snart hoppa i träningskläderna och kila ner till Stil och träna <3 ska bli väldigt skönt


18 november

Idag fyller Hanna 16 år! så GRATTIS till dig snygging :)

Dagen har varit kort och väldigt onödig. Gjorde i princip ingenting innan lunchen. Palt till lunch :D väldigt gott! vi startade en liten tävling, paltätartävling :) det vart oavgjort mellan mig och emelie med tre paltar ;P för ingen orkade äta mera, haha
Sen hade vi sammhälls, gjorde inte mycket där heller. satt bara och skrattade :) Men nu är jag då hemma, har just ätit en liten fjesig tårtbit som var kvar, och nu väntar jag bara på att erik ska ringa för jag ska kanske följa han när han ska klippa sig :)  sen ikväll blire att träna <3

Tack Frida för att du fixade min blogg! guld värd <3

18 november

Herregud, har inte skrivit på en månad!
Men det har ändå inte hänt något speciellt viktigt under den tiden heller.
Pappa fyllde år den 14 november, 40 år :) firade han med smörgåstårta och massa gott :) lördagen den 15 november hade vi hans överraskninsfest ;D det var mycket kul! jag och sandra var bartendes, vilket lönade sig i lite pengar :) och så den 17 november alltså igår, då var det min födelsedag :) 911117
Dagen spenderades först och främst med min älskling som bjöd mig på fika efter skolan :) sen gick vi och köpte en present till mig, ett par skor och en t-shirt blev det :D TACK ÄLSKLING, du är verkligen guld värd <3  sedan åkte vi hem till mig och åt smörgåstårta och gräddtårta med familjen, farmor, farfar och mommo :) mysigt!
De jag fick var:
En klocka
Tröja
En till tröja (i förskott)
T-shirt som sitter ihop med kjol
Present kort Lush
Pengar
Örhängen (som inte kommit)
Bok
Volumemaster
Tror faktiskt att det var allt om jag inte glömt något :)

Ska ta och avrunda nu =) ska prata med frida på msn, för hon ska hjälpa mig och snygga till det här lite ;)
Ha det!

RSS 2.0